enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3068
EURO
35,0599
ALTIN
2.307,54
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni Başlıyor

Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni Başlıyor
04.03.2018
A+
A-

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği spor etkinliğini yedincisi için hazırlıklar tamamlandı. “Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”na kayıtlar 5-22 Mart tarihleri arasında yapılacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen turnuvamıza tüm mahallelerden gençlerimizin katılmasını bekliyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi, 2015 yılından bu yana geleneksel olarak devam ettirdiği projelerden biri olan futbol şöleninin yedincisine hazır. “Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası” adıyla gerçekleşecek olan spor etkinliğinde kayıtlar alınmaya başlayacak. Her mahalleyi en çok 2 takımın temsil edebileceği turnuvaya başvurular 5 Mart ile 22 Mart tarihleri arasında yapılacak. Mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen futbol şöleninde maçlar eleme usulü oynanacak. 10 kişilik takımını oluşturan takımlar, bağlı bulundukları mahalle muhtarlığından listeyi onaylattıktan sonra gerekli olan belgelerle birlikte Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ndeki ek hizmet binasında bulunan Kültür İşleri Müdürlüğü’ne başvuru yapabilecekler. Pamukkale Belediyesi’nin ilçe genelinde yaptırdığı halı sahalarda oynanacak olan müsabakalara katılacak olan takımların isimlerinin Türkçe olması gerekiyor. “Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”na katılım için gerekli şartlar, statü ve detaylı bilgi Pamukkale Belediyesi’nin resmi internet sitesi www.pamukkale.bel.tr adresinden edinilebilir. Bugüne kadar yapılan futbol şölenlerinde Örenspor 2 kez mutlu sona ulaşırken, Develispor, Pamukkalespor, Tekkeköyspor ve son turnuvada ise Kaplanlarspor şampiyon olmayı başaran takımlar olmuştu.

“GENÇLERİ BEKLİYORUZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilkini 2015 yılında yaptıkları halı saha futbol turnuvasının yedincisini yapmaya hazırlandıklarını ifade ederek, “68 mahalle ve 343 bin 920 kişilik nüfusuyla Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale’de, mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz turnuvamızın yedincisi gerçekleşecek. Bu turnuvada her mahalleyi en çok 2 takım temsil edecek. Bu projemizle ilçemizde spor yapmak isteyen gençleri bir araya da getirmek istiyoruz. Belediye olarak birçok mahallemizde yapımı tamamlanan halı sahalarımızın da aktif olarak kullanılmasını da sağlıyoruz. 5 Mart’ta başlayıp 22 Mart’a kadar devam edecek olan kayıt döneminde takımını oluşturan tüm gençleri ve sporseverleri turnuvamıza katılmaya davet ediyoruz. Biz her zaman olduğu gibi sporun ve sporcunun yanında olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.