enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3627
EURO
34,9616
ALTIN
2.325,32
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Pamukkale’de Çocuklar Çok Mutlu

Pamukkale’de Çocuklar Çok Mutlu
29.08.2017
A+
A-

Pamukkale Belediyesi tarafından ilçe genelindeki çocukların katıldığı “Çocuk Şenlikleri” tüm hızıyla devam ediyor.

Zeytinköy ve Karşıyaka mahallelerinde kurulan stantlarda farklı bir gün geçiren çocuklar doyasıya eğlendi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın mutluluğu için yaptığımız etkinliklerimiz okullar açılana kadar devam edecek” dedi.

 

Pamukkale Belediyesi Belediyesi’nin “Pamukkale’de çocuklar eğleniyor” sloganıyla hayata geçirdiği proje devam ediyor. Eğitime verdiği desteklerle dikkat çeken Pamukkale Belediyesi ilçe genelinde yaşayan çocuklar için yaz aylarında çeşitlik etkinlikler düzenledi. Ücretsiz yüzme kursunda binlerce çocuk yüzme öğrendi. “Çocuk Şenliği”ne ise yine katılım yoğun oldu. Her hafta sonunda iki farklı mahallede kurulan şenlik alanları bu kez Zeytinköy Mahallesi Denizli Ticaret Borsası İlkokulu ve Karşıyaka Vakıfbank İlkokulu bahçelerine kuruldu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in de etkinliğe katılarak çocuklarla bir araya geldi. Çocuklara dondurma, pamuk şeker ve balonlar vererek mutlu eden Başkan Gürlesin, geç saatlere kadar öğrencilerle bir arada idi.

“DEVAMI GELECEK”

 

“Biz eğitim yılı içinde öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için gereken her türlü desteği sağlıyoruz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Çocuklarımıza yaptığımız her türlü hizmeti önemsiyoruz. Eğitim yılı içinde çocuklarımız için gereken her şeyi yapıyoruz. Bu yaz ise onların daha iyi vakit geçirmeleri için çeşitli etkinlikler düzenledik. Yaklaşık 2 ay süren yüzme kursumuzda binlerce çocuğumuz yüzme öğrendi. Çocuk Şenliği’nde ise çocuklarımızın farklı bir gün geçirmelerini sağladık. Biz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ne yapsak azdır.  Onlar yapılan her hizmet yine geleceğimize yapılmış hizmetlerdir. Bu projemiz devam edecek, Çocuk şenliğimiz okullar açılana kadar devam edecek” dedi. Pamukkale Belediyesi’nin şenlik alanında palyaço gösterilerinin yanı sıra limonata ve dondurma ikramları da yapıldı. Çocuklar saatlerce oyun alanlarında eğlenmenin tadını çıkardı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.