enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5355
EURO
34,8134
ALTIN
2.425,15
BIST
9.725,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C

YENİ ÜYELER YERLERİNİ ALDI

YENİ ÜYELER YERLERİNİ ALDI
02.05.2018
A+
A-

Pamukkale Belediye Meclisi Mayıs ayının ilk toplantısı başladı. Hüseyin Gürlesin’in başkanlığında yapılan Meclis toplantısında milletvekilli aday adaylığı için istifa eden meclis üyelerinin yerine yeni üyeler mecliste yerini aldı.

Pamukkale Belediyesi Mayıs aynın ilk toplantısında milletvekili aday adaylığı için istifa eden AK Partili meclis üyeleri Haluk Değirmenci ve Aysun Tonel Karaaslan yerine yeni meclis üyeleri Kemal Dağ ve Mehmet Ali Çelik, mecliste yerlerini aldı. İstifa eden meclis üyeleri Haluk Değirmenci ve Aysun Tonel Karaaslan ise vedalaşmak için toplantıya katıldı.

Başkan Gürlesin, “İki arkadaşıma ve tüm milletimize hayırlı olsun diyorum” dedi.

Bugünün kendisi için duygusal bir anlamı olduğunu söyleyen Haluk Değirmenci,

Burda farklı partilerden arkadaşlarımızla mesai harcadık. Herkesten Allah razı olsun. Haklarını helal etsinler. Hayatımın en güzel en verimli dönemlerini bu salonda Büyükşehir ve Pamukkale Belediye Meclis Üyesi olarak geçirdim.

Grup Başkan Vekili olmak benim için bir onurdur. Hem Hüseyin Gürlesin’e hem Osman Zolan’a teveccühleri için teşekkür ederim. Seçimlerin bize ve milletimize devletimize hayırlı olmasını dilerim. Sizlere, meclis çalışanlarına ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

Aysun Tonel Karaaslan, “4 aylık kısa bir süreyi sizlerle paylaştım. Bir kadın ve engelli meclis üyesi olarak aranızda olmaktan gurur duydum. Burada değer gördüm ve herkese saygılarımı sunuyorum” dedi.

İki eski üyeye plaket takdim edildi.

Meclise yeni katılan üye Kemal Dağ, “ 2009 da meclis üyesi ve 2014 de AK Parti’de  yönetici olarak görev yaptım. Kalan sürede Denizli’mize hizmet etmeye çalışacağız. İnşallah hayırlara vesile olsun

Mehmet Ali Çelik, “Denizlispor da ve Denizli Sanayi Odası’nda yöneticilik yaptım. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Oylama ile Selim Arkan Meclis 1. Başkanvekili seçildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.