enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3777
EURO
35,0535
ALTIN
2.326,80
BIST
9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Pamukkaleli sporcular milli takım yolunda!

Pamukkaleli sporcular milli takım yolunda!
12.09.2021
A+
A-

Pamukkale Belediyespor’un taekwondocuları, kulübün ve Denizli’nin adını başarıyla duyurmaya devam ediyor. 15-23 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak olan 6. Dünya Başkanlık Kupasında (6th Presidents Cup) Pamukkale Belediyespor Kulübü sporculardan Ceyda Gencer yıldızlar kategorisinde ve Erkan Evran ile Şahin Çelebi de büyükler kategorisinde Milli Takım ile ülkemizi temsil edecek.

GENCER, ÇELEBİ VE EVRAN BAŞARILARINI SÜRDÜRÜYOR

Pamukkale Belediyespor Kulübü’nde geçtiğimiz yıl aktif hale getirilen Taekwondo branşı sporcularından Ceyda Gencer, Şahin Çelebi ve Erkan Evran elde ettikleri başarılarla Pamukkale’nin ve Denizli’nin adını başarıyla duyurmaya devam ediyorlar. Mart ayında İstanbul’da düzenlenen 46 ülkeden 1590 sporcunun mücadele ettiği 8. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda, 44 kilogramda tüm rakiplerini geride bırakıp, altın madalya kazanarak şampiyon olan Ceyda Gençer ile Temmuz ayında Ankara’da 70 ilden 566 kulüp ile 1800 ün üzerinde sporcunun katılımıyla gerçekleşen Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda +87 kilogramda Türkiye 7.’si olan Erkan Evran, Pamukkale Belediyespor Kulübü çatısı altında önemli başarılara imza atmaya devam ediyorlar. Türkiye’de 9 derecesi bulunan Şahin Çelebi ise 3 yıl önce Balkan Şampiyonluğu elde etmişti. 

GENÇLERLE GURUR DUYUYORUZ

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 6.Dünya Başkanlık Kupası’nda Milli Takıma Pamukkale Belediyesporlu sporcuların dahil olmasının gurur verici olduğunu ifade ederek, “Belediyemiz çatısı altında birçok branşta sporcularımızı bir araya getirdik. Taekwondo da bu branşlarımızdan biri. Sporcularımız, tüm branşlarda olduğu gibi Taekwondo’da önemli başarılara imza atıyorlar. Gençlerimizi spor alanında her daim destekliyoruz. Desteklerimizi de sürdüreceğiz. Geleceğimizin umudu olan gençlerimizin, sporla ilgilenerek, başarı elde etmelerinden gurur duyuyoruz. Pamukkale Belediyespor Kulübümüz sporcularından Ceyda Gençer, Şahin Çelebi ve Erkan Evran, 6.Dünya Başkanlık Kupası’nda Milli Takım için ter dökecekler. Sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.