enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3732
EURO
34,9930
ALTIN
2.325,61
BIST
9.089,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

PAÜ Hastanesi’nde Yılbaşı Etkinliği Hasta Çocuklarımıza Moral Oldu!

PAÜ Hastanesi’nde Yılbaşı Etkinliği Hasta Çocuklarımıza Moral Oldu!

Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Başhekimliği ve bağışçımız SAMERSA Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Girgin’in katkılarıyla düzenlenen etkinlik çocuklarımıza güzel anlar yaşattı. Etkinliğe Başhekim Prof. Dr. Selçuk Yüksel, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Erhan Uğurlu İş İnsanı Saffet Girgin, Başmüdür Murat Taşer, Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü, öğretim üyeleri, hasta çocuklar ve aileleri katıldılar.  

Bu tür etkinliklerimiz devam edecek

Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Selçuk Yüksel “Tedavisi süren çocuklar için bu tür etkinliklere her zaman önem verdiklerini, çocukların yüzlerini güldürmeyi sürdüreceklerini, bundan sonra yapılacak bu tür etkinliklere gereken desteği sağlayacaklarını ifade ederek, Saffet Girgin’in uzun süredir bu tür bağışları yaptığını ve adeta Çocuk Kliniğinde yatan hastaların manevi babası olduğunu ” söyledi ve hayırseverimize hediyeleri için teşekkür etti. Tedavisi süren hasta çocuklarımız hayırseverimiz tarafından bağışlanan akülü arabaları, motorları ve hediyeleri görünce çok sevindiler.

 Yapılan konuşmaların ardından, müzik eşliğinde çocuklar tarafından şarkılar söylendi, danslar edildi. Etkinlik serviste yatan çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgi ile izlendi. Etkinlik sonrasında çocuklara hediye dağıtımı yapıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.