enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4621
EURO
34,7984
ALTIN
2.480,77
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek postacılar Denizli’de belli oldu!

Denizli’de 50. Postacı Yürüyüş Yarışması’nın Türkiye Finali gerçekleşti. Yarışta galip gelen posta dağıtıcısı 50. Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek postacılar Denizli’de belli oldu!
15.05.2022
A+
A-

Denizli 15 Temmuz Delikli Çınar Meydanında bölge yarışmasında dereceye giren, 25’i kadın 100 posta dağıtıcısının katıldığı 50. Postacı Yürüyüşü Yarışması gerçekleşti. 50. Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek postacılar kıyasıya yarıştı. 5 erkek,3 kadın toplamda 8 posta dağıtıcısının belirlenmesi için yapılan yarışmada erkeklerden Kadir Çoban birinci oldu, Barış Çakır ikinci, Kadir Öztürk üçüncü, Tarık Karabulut dördüncü, Tayfun Kumru ise beşinci sırada yarışı tamamladı.
Kadınlarda ise Esra Sağlam birinci Nermin Arslanoğlu ikinci, Gülay Kalıç ise üçüncü sırada yer alarak 50. Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek.


Yarışmaya Denizli Vali Yardımcısı Mehmet Okur, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten, Denizli İl Protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Aslen Denizlili olan PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gültekin anılarla dolu olan bir şehir Denizli’de posta teşkilatı önemli olan bir organizasyon olan 50. Postacı yürüyüşünü gerçekleştirmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Gültekin, “Denizlimiz için çok anlamlı bu güzel günde, kurumumuz için çok anlamlı bir organizasyonu burada gerçekleştiriyor olmaktan çok mutluyuz. Denizlimizin Milli Mücadele gününde iki önemli etkinliğin bir arada olması bizim için de çok önemli. Savaşta, barışta, pandemi sürecinde, şartlar ne olursa olsun görevimizi yerine getiriyoruz. Son iki yıldır da yaşadığımız pandemi süreci nedeniyle yürüyüşümüz gerçekleştiremedik. İki yılın ardından hasretle bekliyorduk bu günü” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.