enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5400
EURO
34,8621
ALTIN
2.424,20
BIST
9.694,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
28°C

Prof. Dr. Suzan Saçar Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’nde göreve başladı!

Prof. Dr. Suzan Saçar Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’nde göreve başladı!
03.09.2021
A+
A-

2008 yılından beri Denizli’de hastalarına hizmet veren Özel Denizli Cerrahi Hastanesi son zamanlarda genişleyen hekim kadrosuna bir yeni isim daha ekledi. Profesör kadrosuna son bir yıl içerisinde dahil olan Prof. Dr. Ömer Levent Tuncay, Prof. İlker Solmaz, Prof. Dr. Nazım Karalezli, Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan ve Prof. Dr. Mustafa Saçar’ın ardından kadroya Prof. Dr. Suzan Saçar dahil oldu.

Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji branşında hastalarına hizmet verecek olan Prof. Dr. Suzan Saçar, aşağıdakiler başta olmak üzere branşında birçok hastalığın tedavisi için Özel Denizli Cerrahi Hastanesi hastalarına şifa dağıtacak.

Üst Solunum Yolu Enfeksiyonları

Alt solunum yolu enfeksiyonları (zatürre, vb.)

İdrar yolu enfeksiyonları

Gastroenteritler (ishaller)

Besin zehirlenmeleri

Bruselloz

Hepatitler (sarılık)

Beyin ve omurilik enfeksiyonları (menenjit, vb.)

Paraziter hastalıklar

Nedeni bilinmeyen ateş

Cinsel temasla bulaşan hastalıklar

Cerrahi alan enfeksiyonları

Protez enfeksiyonları

Diyabetik ayak enfeksiyonları

Yumuşak doku enfeksiyonları

“Enfeksiyon hastalıkları branşımıza yeni bir soluk katacak”

Prof. Dr. Suzan Saçar’ın enfeksiyon hastalıkları branşına yeni bir soluk getireceğini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Çelik, ” Suzan Hanım, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji branşında hastalarımıza şifa dağıtmak için hastanemizde göreve başladı. Daha göreve başlamadan hastanemizi sahiplenerek alanıyla ilgili birçok öneri sundu, herkes ile tanışarak, hastanemizin işleyişine kısa sürede uyum sağladı. Çalışmalarıyla Enfeksiyon Hastalıkları branşımıza yeni bir soluk getireceğine inancım tam. Kendisine görevinde başarılar diliyorum. Hastanemize ve hastalarımıza hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.