enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3764
EURO
34,9749
ALTIN
2.325,67
BIST
9.078,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Şampiyonlar Pamukkale Belediyesporlu Oldu

Pamukkale Belediyespor, görme engelli goalball branşında olimpiyat şampiyonu olan sporcuları kadrosuna kattı. Pamukkale Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Denizli tarihinde 60 yıl sonra olimpiyat şampiyonluğunu kazanan sporcumuzu kadromuza kattık” dedi.

Şampiyonlar Pamukkale Belediyesporlu Oldu

Pamukkale Belediyespor, başarılı sporcuları kadrosuna katmaya devam ediyor. 2021 yılında Tokyo’da yapılan Paralimpik Oyunları’nda Olimpiyat Şampiyonu olan ve altın madalya kazanan Şeyda Nur Kaplan (22) ve yine 2021 yılında ülkemizde yapılan Goalball Bayanlar Avrupa Şampiyonası’nda ikincilik elde eden Berfin Altan (18) ve bu sporcuların antrenörü Hüseyin Atmaca mavi-beyazlı kulübe katıldı. Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplantısı öncesi sporcuları meclis üyeleriyle tanıştırdı. Pamukkale Belediyespor’un pırlanta gibi 2 sporcuyu kadrosuna kattığını ifade eden Başkan Örki, “Biz sporun her dalını desteklemeye çalışıyoruz. Görme engelliler goalball branşında Olimpiyat ve Avrupa Şampiyonası’nda başarılar elde eden Şeyda Nur Kaplan ve Berfin Altan’ı Pamukkale Belediyespor çatısı altına aldık. Şeyda Nur Kaplan en son 2021 yılında Tokyo’da yapılan Paralimpik Olimpiyat Oyunları’nda şampiyon olarak altın madalya kazandı. Bu Denizli’miz adına 60 yıl sonra gelen olimpiyat şampiyonluğu. Geçen yıl ülkemizde yapılan Goalball Bayanlar Avrupa Şampiyonası’nda ikinci olan Berfin Altan ve bu sporcularımızın antrenörleri Hüseyin Atmaca bundan sonra kulübümüz adına mücadele edecekler. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

ÇOK ANLAMLI BİR DESTEK

Olimpiyat Şampiyonu Şeyda Nur Kaplan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür ederek, “Bu destek bizim için çok anlamlı ve değerli. Bize sahip çıkılması tarif edilemez bir duygu. Bundan sonra başarılarımızı Pamukkale Belediyespor için elde edeceğiz” dedi. Berfin Altan ise “Bize destek veren başkanımız Avni Örki ve meclis üyelerine teşekkür ediyoruz. Bu desteğin karşılığını başarılarımızla vermek istiyoruz” diye konuştu. Sporcuların antrenörlüğünü yapan Hüseyin Atmaca ise “Sporcularımızın başarılarına destek sağlayan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve kıymetli meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Bu sporcularımızla birlikte Pamukkale Belediyespor’un adını başarıyla duyurmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.