enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3119
EURO
35,0521
ALTIN
2.277,29
BIST
8.991,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Antik Kentte İftar Verildi

Antik Kentte İftar Verildi
18.05.2018
A+
A-

Sarayköy Belediyesi tarafından ramazan ayı boyunca ilçenin 32 mahallesinde iftar yemeği verilecek. Ramazan-ı şerifin ikinci gününde iftar yemeği Acıdere Mahallesi ve Attuda Antik Kenti (Hisar Mahallesi) verildi. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Ramazan ayı boyunca iftarımızı hemşehrilerimiz ile birlikte açacağız” diyerek herkesin Ramazan-ı şerifini kutladı.

Sarayköy Belediyesi Ramazan ayı boyunca ilçedeki 32 mahallede iftar yemeği verecek. İftar yemeğinin ardından ise Sarayköy Belediyesi Tiyatro ekibi Geleneksel Türk Tiyatrosunu sahneleyecek. Belediye tarafından en ince ayrıntısı dahi düşünülen iftar programlarında çay, pamuk şeker ve karlı şurup ikramları da yer alıyor.

Ramazan-ı şerifin ilk günü Gerali Mahallesi’nde vatandaşlarla iftar yapan Sarayköy Belediyesi Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ikinci gün ise Acıdere Mahallesi ve Hisar Mahallesi’ndeki (Attuda Antik Kenti) vatandaşlarla birlikte dua edip orucunu açtı.

Yemek ardından sahneye çıkan Sarayköy Belediyesi Tiyatro ekibi gösterileriyle vatandaşları kahkahaya boğdu.

”İftar sofralarımızda da sorunlarınızı dinleyerek çözüme kavuşturmak için çalışacağız”

Hellenistik dönemde kurulmuş olduğu tahmin edilen Attuda Antik Kentinde verilen iftar yemeğinde konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Tüm vatandaşlarımızın Ramazan-ı şerifi mübarek olsun. Gönüllerde köprülerin kurulduğu on bir ayın sultanı ramazan ayımızın her günü hemşehrilerimiz ile bir araya gelmek istedik. İnşallah 32 mahallemizdeki tüm vatandaşlarımızla bu mübarek Ramazan ayında buluşacağız. Her vatandaşımızın sorunlarına cevap olabilmek için çalışıyoruz. İftar sofralarımızda da sorunlarınızı dinleyerek çözüme kavuşturmak için çalışacağız” dedi.

Hisar Mahallesi’nin (Attuda Antik Kenti) sit alanı bir mahalle olduğu için 30 yıldır çivi çakılmadığını belirten Başkan Özbaş, “ Hisar Mahallemizin yeni yerleşim alanında Sarayköy Belediyesi olarak elimizden geleni yaptık. Kilit taşı döşenmemiş sokağımız kalmadı. Bordür taşlarımız yapıldı. 300-400 metre küp arası yeni içme suyu hattı ile beraber DESKİ içme su deposunu yaptı. Mahallemize verdiğimiz tüm sözleri yerine getiriyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.