enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3119
EURO
35,0521
ALTIN
2.277,29
BIST
8.991,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Başkan Özbaş Personelle Buluştu

Başkan Özbaş Personelle Buluştu
17.01.2018
A+
A-

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, belediye personeliyle yemekte bir araya geldi. 4 yıl içerisinde personelin gayretli çalışmalarıyla ilçede büyük hizmetlerin gerçekleştiğini dile getiren Başkan Özbaş,  “Bu zamana kadar olduğu gibi 2018 yılında da Sarayköyümüze değer katan hizmetleri, yatırımları ve projeleri mesai arkadaşlarımla beraber, omuz omuza gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, belediye personeli ile yemekte bir araya geldi. Belediye Çok Amaçlı Salonda verilen yemeğe Başkan Özbaş’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Mestan Özkan, birim amirleri ve belediye personeli katıldı.

”2018 yılına yeni umutlarla başladık”

Yemekte konuşma yapan Belediye Başkanı Özbaş, “ 2018 yılına yeni umutlarla başladık. İnşallah bu şekilde de devam edecek. 4. yılına girdiğimiz belediye hizmetimizde büyük projelerimiz tek tek ortaya çıkıyor. 2018 yılı milletimize, vatandaşlarımıza hizmetlerimizi sunduğumuz bir yıl olacak. Ayrıca 2018 yılına hepimizi memnun eden bir haberle merhaba dedik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın ve hükümetimizin tanıdığı hakla belediyemiz bünyesindeki taşeron işçi olarak çalışan kardeşlerimizin kadroya geçmeleri için işlemlerine başladık. Taşeron işçi olarak çalışan tüm kardeşlerimize hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.