enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3777
EURO
35,0535
ALTIN
2.326,80
BIST
9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Sarayköy’de 5 Bin Kişiye Aşure Hayrı

Sarayköy’de 5 Bin Kişiye Aşure Hayrı
07.10.2017
A+
A-

Sarayköy Belediyesi birlik, beraberlik ve paylaşımların arttığı Muharrem ayında 5 bin kişiye aşure ikramında bulundu.

Sarayköy Belediyesi her yıl geleneksel olarak Muharrem ayında düzenlediği aşure hayrını bu sene de gerçekleştirerek Atatürk Parkında düzenledi. Aşure hayrına Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Mestan Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt Arık, AK Parti Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş tarafından vatandaşlara ikram edilen 5 bin kişilik aşure kısa sürede tüketildi. Vatandaşların ikramlarını rahat bir şekilde yemeleri için sandalye ve masaların konulduğu aşure hayrında şehitler için dua edildi, ilahiler söylendi.

Göreve geldikleri günden bu yana aşure hayrını yaptıklarını ve geleneksel hale geldiğine değinen Başkan Özbaş, “ Kültürümüzde önemli bir yeri olan Muharrem ayının gelişiyle birlikte her yıl Muharrem ayında halkımıza aşure dağıtıyoruz. Çok şükür ki bu sene de hayrımızı gerçekleştirdik. Bilindiği üzere Muharrem ayında 10 peygamberimizin bolluk ve bereketi vardır. Allah onların bolluk ve bereketinden bizlere de nasip etsin. Birlik, beraberlik ve dirliğimizi daim kılsın. Muharrem ayının tüm İslam alemine ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.