enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Sarayköy’ün Gençleri Spor Eğitimini Uzmandan Alıyor

Sarayköy’ün Gençleri Spor Eğitimini Uzmandan Alıyor
18.08.2017
A+
A-

Sarayköy Belediyesi, gençlere yönelik yaptığı faaliyetleri sürdürüyor. Sarayköy Belediyesi ve ilçe Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılan Yaz Spor Okullarında gençler milli sporculardan eğitim alıyor. Bu yıl 13 branşta uzman antrenörler nezaretinde verilen eğitimlerin 3’ü milli sporcular eşliğinde gençlere veriliyor.

Sarayköy Belediyesi gençleri önemsiyor ve onlar için düzenlenen faaliyetleri en kaliteli şekilde sunabilmek için çalışıyor. Gençlerin yaz aylarını en iyi şekilde değerlendirebilmeleri için İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Yaz Spor Okulları açan Sarayköy Belediyesi, eğitimlerini uzman antrenörler nezaretinde gerçekleştiriyor. Ayrıca spor dallarından hentbol kursunu milli sporcu Çisem Öztabak, güreş eğitimini milli sporcu Adem Taşcı ve karate kursu milli sporcu Muhammet Kaya tarafından veriliyor.

Futbol, cimnastik, yüzme, voleybol, basketbol, tenis, atletizm, güreş, pilates, hentbol, kız futsal, karate, badminton eğitimi alan gençler yeni eğitim öğretim yılına zinde girmeye hazırlanıyor.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Sarayköy, sporda da örnek bir ilçe olacak. Yaz Spor Okulları’na devam eden öğrenciler hem kötü alışkanlıklardan uzak kalıyor, hem de sağlıklı bireyler olarak geleceğe güvenle bakıyor. Yaz spor okulu döneminde ilgi duydukları spor branşlarında yetenekli olduğunu tespit ettiğimiz öğrencilerimizin o spor dalında başarılı bir sporcu, bir şampiyon olarak yetişmesi içinde her türlü imkanı sağlayacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.