enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5692
EURO
34,8277
ALTIN
2.495,27
BIST
9.625,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Sarayköyspor yenilenen stadında galibiyetle başladı

Sarayköyspor yenilenen stadında galibiyetle başladı

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Sarayköy Belediyesi işbirliği ile başlanan Sarayköy İlçe Stadyumu yenileme çalışmaları sona erdi. Proje kapsamında sahanın zeminine sentetik çim serildi.
Stada dijital skorboard da yerleştirildi. Stadın, FİFA standartlarında hazırlanan zemini ilk maçına ev sahipliği yaptı.
BAL 4. Bölge 3.Grupta mücadele eden Sarayköyspor, sezonun ikinci karşılaşmasında Burdur MAKÜ’yü konuk etti. Sarayköysporlu taraftarların akın ettiği karşılaşmaya, stadın yenilenmesinde önemli rol oynayan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş da tribünde yerini aldı.

Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda oyuna ağırlığını koyan Sarayköyspor 67. dakikada penaltı kazandı. Penaltı atışını kullanan Abdullah Çetin, topu filelere göndererek takımını öne geçirdi.
Karşılaşma 1-0 Sarayköyspor’un üstünlüğü ile tamamlandı. Sarayköyspor yenilenen stadında oynadığı ilk maçta sahadan 3 puanla ayrıldı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Demre Belediyespor ile 1-1 berabere kalan kırmızı siyahlı ekip, evinde kazandığı maçla birlikte puanını 4’e yükseltti. Zorlu mücadelede takımı yalnız bırakmayan ve tribünden destekleyen Belediye Başkanı Özbaş, maçın ardından futbolcuları ve teknik heyeti tebrik etti.

BAL’da yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Sarayköysporlu oyuncuları kutlayan Başkan Özbaş, “Sarayköysporumuza yeni stadı çok yakıştı. Oyuncularımız 90 dakika boyunca çok iyi bir mücadele sergiledi. Tüm taraftarlarımızı elde ettikleri galibiyetle sevince boğdu. Hepsinin emeğine, yüreğine sağlık. Biz Sarayköy Belediyesi olarak her zaman takımımızın yanındayız. Bu takımın daha iyi yerlere geleceğine yürekten inanıyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.