enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5224
EURO
34,9382
ALTIN
2.439,31
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

‘Sarı Kız’ yine ortalıkta

‘Sarı Kız’ yine ortalıkta
21.06.2020
A+
A-

Havaların ısınması ile özellikle akşam saatlerinde tarım arazilerinde ortaya çıkan “Sarıkız Örümceği”  Çivril ilçesi Yukarı Mahalledeki TOKİ konutlarında görüldü. 4. Kata kadar çıkan örümceği gören ev sahibi gözlerine inanamadı.

“Sarıkız Örümceği” yeniden türedi. İnsanları bir hayli tedirgin eden bu örümcek iddiaya göre 1 metre yükseğe rahat bir şekilde zıplıyor ve ısırdığı yeri ise çürüttüğü söyleniyor. Genellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde yoğunlukta olan bu böcek Denizli’de çok nadir görülüyor. Ancak Denizli genelinde bu böceğin ısırdığı pek fazla duyulmadı.

Ev sahibi Ramazan Uysal, 4. Kattaki evlerinin balkona çıktığında sarıkız örümceğini fark ederek fotoğrafını çekti. Daha öncede bu örümceği gördüğünü fakat evinin balkonunda gördüğünde şaşırdığını söyleyen Uysal, “Örümcek elim kadar büyük. Bir hafta önce balkonda yakalayarak kutuya koydum. Vatandaşlar dikkat etmesi gerekiyor. Bize bir şey yapmadan biz yakaladık ama başkasına bir şey yapabilir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.