enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5023
EURO
34,9545
ALTIN
2.429,94
BIST
9.805,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Şeniz Doğan eleştirilere duygusal mı yaklaşıyor? Doğan merak edilenleri Ahmet Deda’ya anlattı..

Denizli’nin en çok konuşulan belediye başkanlarından Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan Egeyön TV’de Ahmet Deda’nın konuğu oldu. Sosyal Belediyecilik anlayışı ile öne çıkan Doğan, Merkezefendi’ye yaklaşımını ve pek çok konuyu Ahmet Deda’ya anlattı. Doğan tarihi bir konak alarak restore edeceklerini söyleyerek, Merkezefendi’ye müze kazandıracaklarını ilk kez Egeyön TV ekranlarına açıkladı.

Şeniz Doğan eleştirilere duygusal mı yaklaşıyor? Doğan merak edilenleri Ahmet Deda’ya anlattı..

Programı yayınlandı. Egeyön TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Egeyön Haber koordinatörü Ahmet Deda’nın sorularını içtenlikle yanıtlayan Başkan Doğan, sağlıktan tarıma, ekonomiden spora pek çok konuda merak edilen pek çok konuya değindi. Sevdik Bit Pazarının tekrar açılacağının sözünü verdi. Büyükşehir belediye başkanlığına aday olup olmayacağını açıkladı.

Tarımda çiftçinin belini zamlarını oldukça fazla bulan Başkan Doğan, Merkezefendi’de gerçekleştirdikleri tarımsal kalkınma eylem planından bahsetti. Üreticiye gübre, fide, hayvan desteğinde bulunduklarını açıklayan Doğan, üreticiye 100 ton yem desteğinde bulunacaklarını müjdeledi.

“KİMSEYİ MAĞDUR ETMEK İSTEMİYORUZ”

Bit pazarının tekrar açılacağının müjdesini de veren Başkan Doğan “bit pazarcılar için bir yer bulacağız ve zabıtamızın kontrolünde olacak. Yer bulmak konusunda zabıta müdürlerimiz çalışıyor. Biz bit pazarının önemini biliyoruz. Oradan geçinen insanlar var. Kimseyi mağdur etmek istemiyoruz” dedi.

Sağlık turizmi hakkında konuşan Şeniz Doğan “Biz sağlık turizminin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda biz Alzheimer merkezi açtık. Özel hastanelerle de görüşmelerimiz devam ediyor. Hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN DOĞAN TARİHİ KONAK SATIN ALDIĞINI AÇIKLADI

Başkan Doğan İlk defa Egeyön Habere açıkladı “Tarihi konak satın aldık. Konağı küçük de olsa bir müze yapacağız. Tarihi konağa sahip çıkmak istedik. Çünkü artık müdahale edilmezse çökme noktasına gelecekti” dedi.

Meseret Sokakla ilgili projelerini de açıklayan Doğan “Meserret sokağı kültür-sanat sokağı haline getirmek istiyoruz” dedi.

Hepsi ve daha fazlası Egeyön TV Youtube kanalında..

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.