enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Serada cansız bedeni bulunan İsmail Ceylan’ın ölümünde yeni gelişme!

Denizli’nin Çameli ilçesinde kayıp olarak aranan ve 11 gün sonra serada ölü olarak bulunan 62 yaşındaki İsmail Ceylan’ın olayı ile ilgili 3. kez gözaltına alınan kişi, çiftçiyi öldürdüğü iddiasıyla tutulandı.

Serada cansız bedeni bulunan İsmail Ceylan’ın ölümünde yeni gelişme!
A+
A-

Olay, Denizli’nin Çameli ilçesi Bıçakçı Mahallesinde gerçekleşti. 62 yaşındaki İsmail Ceylan, 19 Eylül 2022 Pazartesi günü evden ayrıldı. Ceylan’dan haber alınamaması üzerine aile ihbarda bulundu. Harekete geçen jandarma ve AFAD ekipleri, Ceylan için arama çalışması başlatmıştı. Arama çalışmalarının 11’inci gününde Ceylan, evine 400 metre uzaklıkta bir serada ölü olarak bulundu.

Ceylan’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Ceylan’ın cenazesi aile yakınları tarafından alınarak Bıçakçı Mahallesi Mezarlığına götürülüp son yolculuğuna uğurlandı.

3. kez gözaltına alınan şüpheli tutuklandı

Ceylan’ın evinde yapılan aramada bir valiz hazırladığı ve bir not yazdığı tespit edildi. Notta, “Eğer ölürsem ölümümden yazdığım isimler sorumludur” ibaresinin ve 4 kişinin isminin yer aldığı belirtildi. Yaklaşık 2-3 aydır köye gelip gittiği öğrenilen Serkan B.’nin (41) Ceylan’ın yanında kaldığı öğrenildi. Yaşanan olaylar sonrası daha önce 2 kez gözaltına alınan Serkan B., 3. gözaltı sonrası adliyeye sevk edildi. Yapılan araştırmalar ve telefon görüşmeleri kaydının incelemesinin ardından dün gece nöbetçi mahkeme tarafından Serkan B., kasten yaralama ve ölüme sebebiyet verme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.