enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5615
EURO
34,7183
ALTIN
2.409,33
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
30°C

Serinhisar Leblebisi İzmir’de.. Hale Kuruyemiş hizmete açıldı!

Meşhur Serinhisar leblebisi İzmir’de. Genç girişimci Hale Gemi Serinhisar leblebisini İzmırlilerle bulusturmak için Hale Kuruyemiş’in açılışını gerçekleştirdi. Açılışa İzmir’in yanı sıra Denizli’den de önemli isimler katıldı.

Serinhisar Leblebisi İzmir’de.. Hale Kuruyemiş hizmete açıldı!
A+
A-

Denizlili genç girişimci Hale Gemi’nin sahibi olduğu İzmir’in Balçova ilçesi Ata Caddesi üzerinde Kuruyemiş mağazası ‘Hale Kuruyemiş’in açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine CHP Genel Başkan yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Balçova ilçe başkanı Binnur Akın İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap ve Çınar Garden sahibi Abdurrahman Ergenay katıldı.

Başkan Hüseyin Gemi, ‘Amacımız hem hizmet etmek de hem de Serinhisar leblebisini tanıtmak’

Açılışta Egeyön Haber’e konuşan, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, ‘Mağazadaki kuruyemişlerin büyük bir kısmı Serinhisar’dan geliyor. Eksiklerini de buradaki gıda çarşısından satın alıyoruz. Leblebi deyince akla Sserinhisar gelir. Türkiye’nin leblebi üretimin yüzde 80’i Serinhisar’da yapılıyor. 30 çeşit ürününmüz var. Bu ürünlerimizi vatandaşlarımızla buluşturacağız. Kalitede, fiyatta, hizmette iddialıyız. Amacımız hem hizmet etmek de hem de tanıtmak. Ticaretimizi de gerçekleştirmek istiyoruz. Geleceğe dair hedeflerimiz de var. Farklı ilçelerde de şubeler açmak istiyoruz’ ifadelerini kullandı.

Hale Gemi: Serinhisarlı olduğum için oranın ürünlerini buraya taşımak istedim

Hale Kuruyemiş’in sahibi Hale Gemi Egeyön Haber’e açılış ile ilgili görüşlerini paylaştı. Hale Gemi, ‘Serinhisar’dan İzmir’e üniversite okumak için geldim. İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde işletme okudum. İki sene kadar özel şirkette çalıştım. Daha sonra İzmir’de kalmak istediğim için. Serinhisarlı olduğum için oranın ürünlerini buraya taşımak istedim. Pandemi sürecinde düşündüğümüz bir girişimdi. Herkes evde olduğu için kuruyemişe daha çok ağırlık verildi. Hiçbir zaman da değer kaybetmedi. O yüzden aklımıza geldi. Normalleşme sürecinde de projeyi hayata geçirmeye karar verdim. İlk fikir de Hüseyin Gemi’den çıktı. Konuştuk değerlendirdik ve böyle bir karar verdik. Babam sever yani tanıtmayı. Onun da bu konuda çok büyük katkıları oldu.’ dedi.

Hale Gemi, işletmesi ile ilgili gelecek planlarının da olduğunu söyleyerek ‘Daha çok şube açmak istiyorum. Hale Kuruyemiş markalaşacak. Hedefimiz o yönde. Artık her ilçede hem semtte görmek istiyoruz. Zamanla olacak şeyler tabi bunlar. Belki ilerde ihracat bile olabilir. Ama önce pandemi sürecinden kurtulmamız gerekiyor.’ dedi.

Biçer Karaca: Ülke ekonomisine katkı koyan Gemi ailesini kutluyorum’

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli milletvekili Gülizar Biçer Karaca açılışta yaptığı konuşmada, Bugün Denizli’nin Serinhisar ilçesinde tarlalarla alınteri ile toplanan daha sonra emeklerle kavrulan kuruyemişlerin Balçova’da satışı, pazarlanması ve İzmirlilerin hizmetine sunulması için Hale kızımızın işyeri açılışı için buradayız. Pandemi ile birlikte ekonominin de kötü olduğu böyle bir dönemde işyeri açarak ülke ekonomisine katkı sağlayan ve emeğe katkı vermek üzere bu cesareti gösteren Hale Gemi ve ailesine çok teşekkür ediyorum. Kendilerini kutluyorum’ diye konuştu.

Başkan Çalkaya: Hale Kuruyemiş Balçova’mıza çok yakıştı

Hale Kuruyemiş’in açılışına Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, açılışta yaptığı konuşmada, ‘Açılışlar her zaman beni heyecanlandırır. Neden. Çünkü her işyeri iş, aş, ekmek demektir. Özellikle böyle zor bir dönemde ekonominin bu kadar kötü olduğu bir dönemde bir işyerini açmak beni de gururlandırmış, heyecanlandırmıştır. Sizler istihdama katkı koyuyorsunuz. Küçük işletmeler bu ülke ekonomisinin ana damarıdır. Sizler yaşamalısınız. Belediye olarak her zaman esnafın yanında olmuşuzdur. Bundan sonra da esnafın yaşayabilmesi için hep yanınızda olacağız. Hayırlı olsun. Balçovamıza çok yakıştı.’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.