enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4256
EURO
34,4563
ALTIN
2.486,52
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Açık
21°C

Şerit değiştirmek istedi kazaya neden oldu

Şerit değiştirmek istedi kazaya neden oldu
11.08.2020
A+
A-

Kaza, Pamukkale ilçesi Acıpayam Bulvarı üzerinde meydana geldi. Murat E. İdaresindeki 09 KZ 556 plakalı otomobil seyir halinde iken bir anlık dalgınlık ile önündeki Veli E., yönetimindeki 20 ACY 425 plakalı tırı geçmek isterken çarpıştı. Otomobil içindeki Murat E.’nin eşi ve iki çocuğu büyük panik yaşadı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar bir yandan ailenin yardımına koşarken bir yandan da ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. çevredeki vatandaşlar ise anne ve çocuklarına su vererek sakinleştirmeye çalıştı. Şans eseri kazada ölen ya da yaralanan olmazken maddi hasar meydana geldi.

“Önüne almasaydım üstümüzden geçecekti”

Kaza anını anlatan otomobil sürücüsü Murat E., “Nazilli’den gelirken sağ şeritten kamyonu solladım ve sollar sollamaz bir baktım tırın önüne geçmişim. Direksiyonu birden kıvırdım önüne aldım arabayı. Önüne almasaydım üstümüzden geçecekti. Şükür ailemde bir şey yok. Cam kenarında oldukları için hanım ve çocuklar biraz panik oldu. Şükür bizde bir şey yok, sağlık olsun” dedi.

Fadıl Pişkin – Eren Elyesa Polat
DENİZLİ (İHA)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.