enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3190
EURO
35,1206
ALTIN
2.301,92
BIST
9.053,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Sıla Gençoğlu’nun babası Şükrü Gençoğlu hayatını kaybetti!

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu’nun babası hayatını kaybetti. Yaklaşık bir ay önce beyin kanaması geçiren ve hastaneye kaldırılan aslen Denizlili olan Şükrü Gençoğlu’nun tedavisi devam ediyordu.

Sıla Gençoğlu’nun babası Şükrü Gençoğlu hayatını kaybetti!
28.11.2022
A+
A-

Yapılan tüm müdahalelere rağmen Gençoğlu, hayatını kaybetti. Ailesine bağlılığıyla bilinen Sıla acı haberin ardından büyük üzüntü yaşadı.

KONSER ÖNCESİ SÜRPRİZ YAPMIŞTI

Geçtiğimiz ağustos ayında Didim’de konser hazırlığında olan Sıla’ya babası Şükrü Gençoğlu sürpriz yapmıştı.

Konser öncesindeki ses provasına katılan babası ile çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcı, “Babam da sürpriz yapıp, soundcheck’i bastığına göre bu akşam fırtına gibi geçecek” mesajını yazmıştı.

Sıla Gençoğlu’nun babasının cenaze töreniyle ilgili henüz bir bilgi paylaşılmadı. Babasının ölümüyle kahrolan şarkıcıdan şimdilik bir açıklama gelmedi. Şükrü Gençoğlu, 1 Ocak 1949 Denizli doğumluydu. Kimya mühendisi olan Gençoğlu, eczacı Ömür Gençoğlu ile evliydi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.