enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5145
EURO
34,5480
ALTIN
2.488,38
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
29°C
Denizli
29°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Sokakta yüklü miktarda para bulan genç, paranın sahibini arıyor!

Sokakta yüklü miktarda para bulan genç, paranın sahibini arıyor!
14.06.2020
A+
A-

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde dolmuşta bulduğu cüzdanı sahibine teslim ederek örnek bir davranış gösteren genç, şimdi de sokakta yürürken bulduğu yüklü miktardaki paranın sahibini arıyor. Emre Zeybek isimli genç sosyal medyadan yaptığı çağrılar ile paranın sahibini bulmaya çalışıyor.


Olay, Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Sırakapılar Mahallesi’nde yaşandı. 26 yaşındaki Emre Zeybek gece saatlerinde Esma Hatun Camisi yakında yolda yürürken yerde deste halinde bir miktar para buldu. Bir süre çevrede dolaşan Zeybek, paranın sahibini bulamayınca sosyal medyadaki gruplardan çağrıda bulunarak sahibine ulaşmaya çalıştı.


İnsanlık ölmemiş dedirten olayla ilgili konuşan Zeybek, “Akşam 23.00 saatlerinde, yanımda bir arkadaşımla beraber yürüyüş yaparken, Esma Hatun Cami tarafında yerde deste halinde para gözümüze çarptı. ‘Ne yapacağız’ diye düşünürken, sahibini bulmak için, erişim sayısı yüksek olan sosyal medya hesaplarında miktarı söylemeden, paranın bulunduğunu söyledim. Para şu anda bizde. Sahibi bulunduğu taktirde net ve eksiksiz bir şekilde teslime dilecek. Para, toplu bir para olduğu için bankadan çekildiğini tahmin ediyorum. Eğer ki paranın net miktarı ve seri numaralarını bize bildirirlerse biz parayı geri taktim edeceğiz” diye konuştu.

Öte yandan, zeybek’in önceki aylarda şoförlük yaptığı dolmuşta içinde para olan cüzdan bulduğu ve sosyal medyadan yaptığı çağrılar ile sahibine ulaştırdığı öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.