enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5480
EURO
34,9058
ALTIN
2.437,24
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Tarakçı Ve Behçet Uz Konağı Ziyarete Açıldı

Tarakçı Ve Behçet Uz Konağı Ziyarete Açıldı
04.07.2021
A+
A-

Buldan Belediyesi’nin Kültür Ringi rojesi kapsamında restore edilerek turizme kazandırılan sokaklar ile ring üzerinde bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek BELKÜm Kadın Kooperatifine devredilen Talat Tarakçı Konağı ile Behçet Uz konağı  törenle ziyarete açıldı.

Açılış Törenine, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keriş,  AK Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Adana Milletvekili  Jülide Sarıeroğlu,  Diyarbakın Milletvekili Oya Eronat, Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç,  BELKÜM Kadın Kooperatifi Başkanı ve AK Parti Buldan Kadın Kolları Başkanı Aysel Mustak, Ticaret İl Müdürü Cihat Özdemir,  Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, MHP İl Başkanı Ziya Gökalp, MHP Denizli Kadın Kollarından sorumlu yönetim kurulu üyesi   Derya Eskici, AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, MHP  İlçe Başkanı Ahmet Özeşmen  çok sayıda partili kadın katıldı.

 BULDAN BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ

Genel Başkan Ayşe Keşir, Talat Tarakçı Konağı’nın açılış töreninde  yaptığı konuşmasında Buldan’a seneler öncede de geldiğini belirterek,”Buldan’ın namı kendinden önce gidiyor. Buldan’ı bilmiyen yok. Özellikle hanımlar çok iyi tanıyor Buldan’ı.  Ve güzel hizmetler aldığını görüyoruz. Özellikle bu konak, döneminde bir başlangıcı olur. Hem Kadın Kooperatifi adına hem de yeni bir kimlik kazanarak hem  ilçe turizminde daha çok adını duyurması açısından. Sadece dokumasıyla kumaşlarışla değil, turizm kimliği ilede adını duyurur. Diğer yandan Buldan’ın yöresel dokumacıliğa verdiği destek bizim için çok kıymetli. Herkes terk edip bırakıp giderken başka bölgelerde. burada bunu yaşatılıyor olaması ve kendi adıylada Buldan Bezi, Buldan dokuması diye biliniyor olması,  burada yaşayan herkesin emeği ile olan bir durum. Ben kültürlerine sahip çıktığı için başta sayın başkan Mustafa Şevik ve tüm Buldalılara teşekkür edirim” dedi. 

“İLÇE TURİZMİ İÇİN GÜÇLÜ BİR ADIM OLACAK”

Burada Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın  büyük emekleri var.  Bizler de buldan belediyesi  olarak kadınların desteği ile tesis ettik. böyle güzide bir tesisin açılışı bizim için çok önemli çünkü bizim bu tarz 32 sokağımız, 200’ün üzerinde de tescilli binamız var. Bu bir başlangıç olabilir. çok önemsiyoruz. inşallah bir Safranbolu, Beypazarı örneğini olur Buldan. Bu açılışın da bir kıvılcım, güçlü bir adım olacağına inanıyorum. Buldan için böyle  önemli bir günde Ankara’nın,  bizlerin yanında olmasından  dolayıda siz hanımefendilere teşekkür ediyorum. Buldan, AK Parti’nin iktidarı döneminde kıymetli hizmetler aldı. Ben Cumhur İttifakı’nın  iki yıllık MHP’li  belediye başkanıyım. Önceki dönemimde  olduğu gibi bu  dönemde de  hizmetlerin daha ziyadesini  alıyoruz. Ben ilçem adına  tekrar sizlere teşekkür ederim” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.