enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5044
EURO
34,8105
ALTIN
2.489,79
BIST
9.543,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Tavas’taki feci kazanın ayrıntıları belli oldu!

Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Tekke Mahallesinde meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Meydana gelen kazanın ayrıntıları da belli oldu.

Tavas’taki feci kazanın ayrıntıları belli oldu!
09.04.2022
A+
A-

Alınan bilgilere göre Denizli’den Muğla’ya seyir halinde olan hafif ticari araç aynı istikamete ilerleyen başka bir araçla çarpıştı. Çarpışma sonrası hafif ticari araç taklalar atarak karşı şeride geçerek ters bir şekilde durabildi.

Kazayı gören çevredekiler hemen durumu Jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kazada yurt müdür olduğu öğrenilen Ş.A ve yine aynı yurtta aşçı olarak çalışan A.S’nin hayatını kaybettiği öğrenilirken, hafif ticari aracın sürücüsü ile ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza sonrası uzun süreki inceleme ve çalışma yapılan yol trafiğe bir süre kapalı kaldı. Bölgede uzun kuyruklar oluştu.

Kazaya karışan diğer aracın sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan sürücü B.F’nin ise durumunun kritik olduğu ifade edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.