enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6064
EURO
34,8200
ALTIN
2.513,44
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

14 Mahallenin Yolları Tek Tek Asfaltlanıyor

14 Mahallenin Yolları Tek Tek Asfaltlanıyor
27.09.2017
A+
A-

Tavas Belediyesi tüm mahallelerde başlattığı üst yapı çalışmalarına hızla devam ediyor. vatandaşların daha sağlıklı ve daha güvenli seyahat edebilmeleri için çalışmalarını aralıksız süren Belediye ekipleri, 14 Mahallede yol asfaltlama çalışması başlattı.

Akyol;”Her şey istikrarlı yaşanabilir Tavas için”

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Asfaltlama çalışmalarına Akıncılar Mahallemiz ile başlamıştık. Mahallelerimizdeki, cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Akıncılar, Balkıca, Çalıköy, Damlacık, Dereağzı, Derinkuyu, Hırka, Kayaca, Nikfer, Pınarlık, Sofular, Vakıf, Yeni, Yukarıboğaz olmak üzere 14 Mahallemizde ortalama 6 şar metre genişlikte 15000 metre yol asfaltlama çalışması yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Amacımız Tavas’ı daha yaşanabilir ve modern bir kent haline getirmektir. 1696 km2′ lik alanda elimizin değmediği, hizmetin girmediği yer kalmayacak. İlçemize eksiksiz hizmet sunabilmek için birçok mahallede ekiplerimiz çalışıyor. Hizmet Belediyeciliği anlayışı ile çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle hizmet ediyor. Vatandaşlarımızın yazın tozdan, kışın çamurdan kurtulması ve rahat etmesi için parke taşı döşeme, yenileme, kaldırım ve yol çalışmalarımız durmaksızın devam edecek. Tüm bu çalışmalar daha modern, daha istikrarlı ve yaşanabilir bir Tavas için” dedi.

Yapılan çalışmalar için mahalle sakinleri Başkan Akyol’a teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.