enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3807
EURO
35,0595
ALTIN
2.326,54
BIST
9.116,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Başkan Akyol, MÜSİAD’ı Ziyaret Etti

Başkan Akyol, MÜSİAD’ı Ziyaret Etti
09.11.2017
A+
A-

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) misafiri oldu. Başkan Akyol, dernek üyeleriyle bir araya gelerek yapılan ve yapılacak olan projeleri anlattı.

Başkan Akyol’u MÜSİAD Denizli Şubesi Başkanı İsmail Biltekin ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Sıcak bir ortamda geçen sohbette Başkan Akyol, projeleri hakkında dernek üyelerini bilgilendirdi.

Akyol;”Hedefimiz Yenilik, İlerleme ve Büyüme”

Göreve geldikleri günden bu yana Tavas’ın gerek ekonomik gerekse sosyal ve kültürel anlamda kalkınması için ellerinden gelenin en üstününü yapmaya gayret ettiklerini belirten Başkan Akyol, “Tavas büyüyor, hizmetlerimiz genişliyor. İlçemizde her gün yenilikler oluyor. Tavas artık bir cazibe merkezi haline geldi. Bu da beraberinde yeni ihtiyaçları doğuruyor. Tavas Belediyesi olarak bu ihtiyaçlara en kısa sürede cevap vermek amacıyla ilk önce araç filomuzu genişleterek hizmet kalitemizi en üst seviyeye çıkarmayı hedefledik. Bizim 3 büyük hedefimiz var: Yenilik, İlerleme ve Büyüme.

Her geçen gün hedeflerimizi gerçekleştirme yolunda yeni adımlar atıyoruz. Büyük projelere imza atarak Tavas’ın çehresini değiştiriyoruz. Tavas’ın en büyük ihtiyacı gençlerin, çocukların ve kadınların zamanlarını kaliteli bir şekilde geçirebilecekleri alanların olmasıydı. Biz de eski Tekel binamızı kendi öz kaynaklarımızla Kültür merkezi projemizi hayata geçireceğiz. Hazırladığımız bu projemizle, kadınlarımız, çocuklarımız, gençlerimiz vakitlerini geçirebilecek ferah alanlara sahip olacaklar. Büyüme dedik, güneş enerjisi projemizle kendi elektriğimizi üretmeye karar verdik. Ürettiğimiz elektriğin giderlerimizi karşılamasından sonra kalanını satışa sunmak suretiyle Tavas’ımızı şaha kaldıracak önemli bir projeyi hayata geçirmiş olacağız. Daha bunun yanında birçok devrim niteliğinde vizyon projemiz, Denizli Büyükşehir Belediyemizle birlikte yapılmaya devam ediyor. Tavas’ın sosyo-kültürel yönüne bakan kısmıyla çalışmalarımızı yaparken şu gerçeği de hiç unutmadık. Tavas’ın tarım gerçeğini. Çiftçimizin ve üreticimizin her daim yanında olarak, onlara toprağımızın bereketi konularında bilinçlendirme çalışmaları yaptık. Birçok ürün desenini toprakla buluşturduk.  Tavasın adını tüm dünyaya tanıtıyoruz. Tanıtmaya da devam edeceğiz” dedi.

MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin ise Başkan Akyol’un ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret sonunda MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’a plaket takdim etti. Başkan Akyol da, MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin’e Tavas’ın adıyla özleşen Terrakota takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.