enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5988
EURO
34,7628
ALTIN
2.496,63
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Tavas Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi

Tavas Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi
01.09.2017
A+
A-

 

Tavas’ta Kurban Bayramı münasebetiyle Belediye, Kaymakamlık ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarla birlikte ortaklaşa bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşma etkinliğine, Kale Kaymakamı ve Tavas Kaymakam Vekili Murat Güneş, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Belediye Meclis Üyeleri,  Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin İnamlık, Kamu Kurum ve Kuruluşları ile vatandaşlar katıldı.

“Bayramlar kucaklaşmanın, ortak paydada buluşmanın zamanıdır”

Toplu olarak yapılan bayramlaşmaların daha etkin olduğunu belirten Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, ” Önceki bayramlarda her kurum kendi bünyesinde bir bayramlaşma etkinliği gerçekleştiriyordu. Bu yılda geçen yıl yaptığımız gibi Kaymakamlığımız, Belediyemiz, tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları ve vatandaşlarımız ile hep beraber bayramlaştık, halleştik, hemhal olduk ve kucaklaştık. Kucaklaşmanın, bayramlaşmanın, kardeşliğin, dayanışmanın olduğu yerde husumet, düşmanlık, ayrılık ve itlaf olmaz.

Bu bayramlaşma zemininin oluşmasına katkı sunan Sayın Kaymakamımıza, Belediyemiz çalışanlarına, tüm Kamu Kurum ve Kuruluş çalışanlarına ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bir kez daha Ülkemize, Denizli’mize, tüm Tavas’ımıza Kurban Bayramımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, yardımlaşmamızı ve dayanışmamızı bozmasın. Ağzımızın tadını arttırarak devam ettirsin” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.