enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3777
EURO
35,0535
ALTIN
2.326,80
BIST
9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Tavas Ovası’nın bir ucundan diğer ucuna çiftçilerin gününü kutladılar

Tavas Ovası’nın bir ucundan diğer ucuna çiftçilerin gününü kutladılar
14.05.2020
A+
A-

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nün en anlamlı etkinliklerinden biri Tavas’ta gerçekleşti. Koronavirüs nedeniyle zor günler geçiren çiftçiler herşeye rağmen üretime devam ediyor. Dünya Çiftçiler Günü’nde tarlalarında çalışan çiftçilerin yüzünü güldürmek için Tavas İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Tavas Ziraat Odası Başkanlığı çiftçilerin yanında oldu.

Tavas İlçe Tarım ve Orman Müdürü Halil Nas ile Tavas Ziraat Odası Başkanı Süleyman Tozlukoğlu, mühendislerle birlikte Tavas’ın 50 mahallesinde tarlalarda çalışan çiftçileri iş başında ziyaret etti. Bu özel günde Tavas’a özgü ‘dastar’ hediyesi sunulan çiftçilerin günü kutlandı.

ÇİFTÇİLERİN YANINDA OLDULAR

Tavas Ziraat Odası Başkanı Süleyman Tozlukoğlu etkinlik hakkında,Yaşamın heralanında fedakarlığı üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden, evinde, işinde, bağında, bahçesinde, ahırında, ağılında değer üreten çiftçilerimiz her daim başımızın tacı olmuştur.Emekleriyle toprağı yoğuran, üretimin her aşamasında aktif olarak çalışan, tarladan mutfağa dokunduğu her şeye değer çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü Kutlu olsun.Tavas İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Tavas Ziraat Odası Başkanlığı olarak Dünya Çiftçiler günündede çiftçilerimizin yanındaydık.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.