enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4740
EURO
34,7548
ALTIN
2.476,37
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Tavas’taki feci kazada ölü sayısı 3’e yükseldi!

Elazığ’dan Muğla’ya yakınlarını ziyaret için yola çıkan baba, oğul ve amcanın içinde bulunduğu otomobil, Denizli’nin Tavas ilçesinde beton aydınlatma direğine çarparak tarlaya uçtu. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada baba oğlun ardından amca da hayatını kaybetti.

Tavas’taki feci kazada ölü sayısı 3’e yükseldi!
27.07.2022
A+
A-

Kaza, Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Hırka Mahallesi’nde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre; Elazığ’dan Muğla’ya yakınlarını ziyaret için giden kuaför baba 50 yaşındaki Necati Arıca, oğlu medikal ve tıbbi cihazlar bölümü öğrencisi 32 yaşındaki Berkay Arıca ve 52 yaşındaki amca Aydın Arıca, Peugeot marka 23 ADE 034 plakalı otomobil ile yola çıktı. Berkay Arıca’nın kullandığı otomobil, Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Hırka Mahallesi’nde sürücünün kontrolünden çıkması sonucu yol kenarından bulunan beton aydınlatma direğine çarparak tarlaya uçtu.

Baba ve oğlu arabadan metrelerce fırladı

Sağlık görevlileri araçtan fırlayan baba ve oğlu ile itfaiye ekiplerinin sıkıştığı yerden kurtardığı amcayı hastanelere kaldırdı. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yapmış olduğu çalışmaların ardından önce babanın ve sonrasında ise oğlun doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybettiği öğrenilirken, bir acı haberde bugün geldi. Ağır yaralı olarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan amca Aydın Arıca, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Otopsi işlemlerinin ardından baba, oğul ve amcanın cansız bedenleri memleketleri olan Elazığ iline gönderildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.