enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5059
EURO
34,9169
ALTIN
2.447,53
BIST
9.711,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

TBF Başkanı Türkoğlu’ndan Merkezefendi Basket hakkında sert açıklamalar

TBF Başkanı Türkoğlu’ndan Merkezefendi Basket hakkında sert açıklamalar

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in Basketbol Süper Ligi’nde mücadele etmek için yaptığı başvurunun reddedildiğini açıklamasının ardından Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu’ndan çok sert açıklama geldi. Türkoğlu bugün düzenlediği gündem değerlendirme toplantısında önce federasyon yetkilisine konu ile ilgili açıklama yaptırdı ardından Merkezefendi Belediye Denizli Basket yöneticileri hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

Toplantıda yaşanan süreç hakkında bilgi veren TBF yöneticisi;”Merkezefendi Basket’in son başvuru günüde Süper Lig’de yer almak için başvuru yaptı. Teminat fonu maddesinde eksiklik tespit edildi. Kulüp bankada yaşanan sıkıntıdan dolayı teminat mektubunu bize ileteceklerini belirttiler. Teminat fonu oyuncuların, çalışanların mağdur olmaması için çok önemli bir madde. Biz eksik belge fikstür çekiminden önceki son işgünü olan 21 Ağustos tarihi mesai bitimine kadar bize ulaşmadı. TBF Yönetim Kurulu da lisans başvurusunun reddedilmesine karar verdi.”ifadelerini kullandı.

TÜRKOĞLU:”Buradan Denizli halkına seslenmek istiyorum. Bazı beceriksiz yöneticileriniz yüzünden şuan Süper Lig’de bulunamıyorsunuz”

Yetkilinin açıklamasının ardından söz alan TBF Başkanı Türkoğlu,” Denizli Merkezfendi Basket hakkında yaşanan gerçekleri açıklamak istediğini belirten Türkoğlu,”Kamuoyunun anlaması adına küçük bir not aktardık. Kamuoyunda yapılan yanlış bilgilendirmeleri az da olsa herkesle doğru bir şekilde paylaştığımıza inanıyoruz. Buradan Denizli halkına seslenmek istiyorum. Bazı beceriksiz yöneticileriniz yüzünden şuan Süper Lig’de bulunamıyorsunuz. Türkiye Basketbol Federasyonu’nun bu konuda hiç bir sorumluluğu yoktur. Biz her anlamda son güne kadar gerek genel sekreterimiz gerek hukuk danışmanımız Denizli Merkezefendi Belediyesi ile her anlamda kontağa geçmiştir. Bu arkadaşlar maalesef beceriksizliklerinden dolayı kamuoyunu bazı satılmış site üzerinden farklı yönlendirmiştir. Bazı olayları siyasileştirmeye çalışmıştır. Ahlaksız bir durumla karşılaştığımızı dile getirmek istemiyoruz. Ben hiçbir zaman sporu siyasete karıştırmadım ve kavgasını verdim. Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Hanım federasyonu ziyaret ettiğinde çok mutlu olmuştuk. Kendileri ile çok güzel sohbet etmiştik. Kendilerine milli takım forması hediye etmiştik. Tekrar söylüyorum satılmış site üzerinden kamuoyunu yanlış bilgilendiren beceriksiz arkadaşlar yüzünden Denizli şuanda Süper Lig’de olamıyor. İnanıyorum ki önümüzdeki dönemlerde daha becerikli daha akıllı yöneticilerle onları Süper Lig’de görürüz.”şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.