enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6211
EURO
34,7906
ALTIN
2.416,68
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
31°C

TÜBİTAK destekli proje 24 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti!

TÜBİTAK destekli proje 24 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti!
16.08.2021
A+
A-

Denizli Pamukkale Nezihe Derya Baltalı Bilim ve Sanat Merkezi TÜBİTAK BİTO 4004 projesi olan “Özel Yetenekli Öğrenciler Sosyobilimsel Konuları Argümantasyon Yolu ile Öğreniyor” adlı projesinin kapanışı yapılan sertifika töreni ile yapıldı. 80. Yıl Öğretmenevinde yapılan sertifika ve kapanış törenine İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, diğer temsilciler ve toplamda 24 öğrenci katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici yaptığı konuşmasında “Nezihe-Derya Baltalı Bilim ve Sanat Merkezimizin Kimya Öğretmeni, Özmüt Altıntaş yürütücülüğünde, TÜBİTAK BİTO 4004-Doğa ve Bilim okulları 2020/1 çağrısı kapsamında başvurusu yapılan “Özel Yetenekli Öğrenciler Sosyobilimsel Konuları Argümantasyon Yolu ile Öğreniyor” adlı projenin kabul edilmesi ve TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazanması, kurumumuz ve Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz adına bir kıvanç kaynağı olmuştur. Bir diğer önemli husus, projenin bu yıl TÜBİTAK tarafından desteklenen 100 projeden biri olması ve ilimizde desteklenen tek proje olmasıdır. Elde edilen bu başarı eğitim camiamız ve öğrencilerimiz adına en güzel gelişmelerden biridir” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici konuşmasının ardından proje uzmanları, proje eğiticileri ve proje yürütücüsü öğretmenlere plaket ve katılım belgesi verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.