enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4912
EURO
34,9174
ALTIN
2.437,15
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Türk Büro-Sen eski başkanı Maral koronavirüse yenildi

Denizli’de Türk Büro-Sen eski başkanı SGK emeklisi İsmail Maral, korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Türk Büro-Sen eski başkanı Maral koronavirüse yenildi
12.12.2020
A+
A-

Denizli’de korona virüs bir can daha aldı. Edinilen bilgiye göre SGK’dan emekli olan İsmail Maral, korona virüse yakalandı. Ailesi ile birlikte virüse yakalanan Maral, bir süre evde süren karantinanın ardından durumu ağırlaşınca Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yoğun bakım ünitesinde tedavi altına 55 yaşındaki Maral’dan bugün acı haber geldi. Maral, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Evli ve 1 çocuk babası olan Maral’ın yarın toprağa verilmesi bekleniyor.

YOĞUN BAKIMDA ANNESİNİ KAYBETTİ

SGK emeklisi olan Maral’ın yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada annesini de koronavirüs nedeniyle kaybettiği öğrenildi. Maral’ın ailesinin de karantinada olduğu belirtildi.

BİR DÖNEM BAŞKANLIK DA YAPTI

Maral, 2014-2016 yılları arasında Türk Büro Sen Denizli Şube Başkanlığı görevini de yürütmüştü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.