enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3732
EURO
34,9930
ALTIN
2.325,61
BIST
9.089,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Türk Polis Teşkilatı 177 yaşında

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Zolan, geçmişi şan ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatı’nın 177 yıldır devleti ve milleti için canını ortaya koymaktan hiç çekinmediğini vurguladı.

Türk Polis Teşkilatı 177 yaşında
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yayımladığı mesajla Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıldönümünü kutladı. Desteğini halktan, gücünü kanunlardan alan, geçmişi şan ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatı’nın 177 yıldır devleti ve milleti için canını ortaya koymaktan hiç çekinmediğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Devletimizin bekası, kamu düzeninin tesisi, halkımızın can ve mal güvenliği için gece gündüz çalışan polis teşkilatımız ülkemizin en köklü kuruluşlarındandır. 177 yıllık bu köklü geçmişiyle, temel hak ve özgürlüklerin korunması, toplumsal yaşamın huzur ve güven içerisinde sürdürülmesi için görev yapan Türk Polis Teşkilatımız her zaman milletimizin gururu olmuştur, olmaya da devam edecektir” ifadelerini kullandı. Günün koşullarına uyarak yaptığı yeniliklerle her geçen gün kendini geliştiren Türk Polis Teşkilatı’nın suçun önlenmesine yönelik yaptığı çalışmalarla tüm dünyaya örnek olduğunu belirten Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Büyükşehir Belediyesi olarak polis teşkilatımızla her konuda işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizin her köşesinde; vatandaşlarımızın huzur ve güveni için büyük özveriyle çalışan başta Denizli Emniyet Müdürlüğümüz olmak üzere Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıldönümünü kutluyor, vazifeleri sırasında şehadete yürüyen tüm kahraman polislerimize Allah’ tan rahmet, gazilerimize ise sağlık ve sıhhat diliyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.