enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3712
EURO
34,9854
ALTIN
2.326,10
BIST
9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Türkiye Değişim Parti’nde Çardak ilçe kongresi tamamlandı

Türkiye Değişim Parti’nde Çardak ilçe kongresi tamamlandı
04.06.2021
A+
A-

Türkiye Değişim Partisi Denizli İl Teşkilatı, ikinci ilçe kongresini Çardak ilçesi için, Denizli İktidara Hazırlık Merkezi’nde gerçekleştirdi. TDP’de atamayla Çardak İlçe Başkanlığı görevini yürütmekte olan Ramazan Karadağ, tek aday olarak girdiği seçimde 23 oy alarak ilçe başkanlığı görevine seçildi.

TDP ÇARDAK İLÇE BAŞKANI RAMAZAN KARADAĞ: “SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ”

22 Mart tarihinde ilçe başkanlığına atandığını, o günden bugüne Çardak’ta değişime inanan bir kadroyla en iyi şekilde hizmet etmek için çalıştığını kaydeden TDP Çardak İlçe Başkanı Ramazan Karadağ, “Artık seçilmiş bir ilçe başkanı ve ilçe yönetimi sıfatını taşıyoruz. Sorumluluğumuz bir kat daha arttı. Bunun getirdiği sorumluluğun farkındayız. Bundan sonra da büyük bir inanç ve gayretle Çardak’ta değişim ailemizi gün geçtikçe büyütmek, ilçemizden başlamak üzere tüm Türkiye’de siyaseti farklı bir boyuta taşımak için olanca gücümüzle çalışacağız. Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’ün bizlere açtığı yolda, İl teşkilatımızla büyük bir uyum içinde, özveriyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

TDP DENİZLİ İL BAŞKANI ORÇUN SARIHAN: “KONGRELERİMİZ BİZİM DEMOKRASİ BAYRAMLARIMIZDIR”

Kuruluşundan bugüne Çardak’ta değişim için fedakarlıkla çalışan Başkan Karadağ’ı ve ilçe yönetimini kutlayarak sözlerine başlayan TDP Denizli İl Başkanı Orçun Sarıhan, “Çardak’ta güzel şeyler olacak. Bunu İlçe Başkanımız Sayın Karadağ’ın, değerli ilçe yöneticilerimizin, değişimin yoluna baş koyan tüm Çardaklı dostlarımızın gözlerine bakınca anlamak güç değil… Biliyoruz ve inanıyoruz ki bu kadro Çardak’ı hak ettiği güzel günlere kavuşturacak. Tarımıyla, ticaretiyle potansiyelini tam olarak kullanan bir Çardak inşa etmek için gecesini gündüzüne katarak çalışacak” dedi.

Pamukkale’nin ardından Çardak ilçe kongresini de güzel bir ortamda tamamladıklarını ifade eden Başkan Sarıhan, “Tüm ilçelerimiz kongre tarihlerini büyük bir heyecanla bekliyor ve bu heyecanla çalışmalarını sürdürüyor. Kongrelerimizin bizim için anlamı özeldir. Kongrelerimiz demokrasi bayramlarımızdır. Çok şükür Pamukkale ve Çardak ilçe kongremizi parti kültürümüze yakışır şekilde tamamladık. İlçe kongrelerimizin ve il kongremizin tamamlanmasının ardından daha güçlü bir şekilde alanlarda, hemşehrilerimizle daha sıkı temasların içinde olacağız. Partimizi Denizli’de ve Türkiye’de iktidara el ele, hep birlikte taşıyacağız” dedi. 

Ramazan Karadağ Kimdir?

1984 yılında Denizli’de doğan Ramazan Karadağ aslen Çardaklıdır. İlköğretim ve lise tahsilini Denizli’de tamamlamıştır. Vatani görevini 2004 yılında Çanakkale Gelibolu’da yapan Karadağ 2006 yılından itibaren Denizli’de esnaflık yapmaktadır. Elektrik ve İç dekorasyon işleri üzerine Denizli’de birçok projelere imza atmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.