enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6004
EURO
34,8280
ALTIN
2.491,99
BIST
9.506,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Türkiye Değişim Partisi Bozkurt İlçe Kongresi tamamlandı!

Türkiye Değişim Partisi Bozkurt İlçe Kongresi tamamlandı!

Türkiye Değişim Partisi Denizli İl Teşkilatı’nda Pamukkale, Çardak, Merkezefendi ve Çal’ın ardından beşinci ilçe kongresi Bozkurt için yapıldı. Kongreye tek aday olarak giren Veli Demiröz 23 oyla Bozkurt İlçe Başkanlığı görevine seçildi.

TDP BOZKURT İLÇE BAŞKANI VELİ DEMİRÖZ: “BOZKURT’TA, DEĞİŞİMİN AYAK SESİ YANKILANACAK”

Bozkurt’un da tüm Türkiye gibi değişime çok ihtiyaç duyduğunu ifade eden TDP İlçe Başkanı Veli Demiröz, “Bozkurtta tarım da, ticaret de, sanayi de hiç iyi durumda değil. Herkes köklü bir değişime ihtiyaç duyuyor. Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’ün izinde, siyasete yeni bir soluk getirmek için bu yola çıktık, inşallah bunu başaracağız. Seçim öncesi dönem için beni bu göreve layık gören il yönetimimize ve bugün beni ve yönetimdeki arkadaşlarımı seçen partililerimize teşekkür ediyorum. Bundan böyle Bozkurt’ta değişimin ayak sesleri daha güçlü yankılanacak” dedi.

TDP DENİZLİ İL BAŞKANI ORÇUN SARIHAN: SAYIN DEMİRÖZ YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLİYORUM

Pandemi koşullarının zorluğuna rağmen kısa sürede ilçe teşkilatlanmalarını gerçekleştirdiklerini ve beş ilçenin kongrelerini tamamladıklarını vurgulayan TDP Denizli İl Başkanı Orçun Sarıhan “İktidar tarafından” yönetilemeyen pandemi sürecinin tüm yıkıcı etkilerine rağmen az zamanda büyük yol aldık. Bunun en büyük sebebi çalışkan bir teşkilata sahip olmamız ve halkımızın partimize gösterdiği teveccühtür. Bizler de onların bu teveccühlerine layık olabilmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Siyasal partilerin içinde katılımcı demokrasinin olmazsa olmazı kongrelerimizi bize yakışan heyecan ve coşkuyla gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Katılım sağlayan tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, Bozkurt İlçe Başkanımız Sayın Demiröz’e ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.