enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3882
EURO
35,1467
ALTIN
2.326,10
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Üçgen Çarşısı Kat Malikleri Bir Araya Geldi

Üçgen Çarşısı Kat Malikleri Bir Araya Geldi
23.07.2017
A+
A-
Üçgen Çarşısı Yönetimi

Üçgen Çarşısı Yönetimi

[dropcap]D[/dropcap]epreme dayanıksız raporunun ardından verilen yıkım kararı ve ardından gelişen itirazlarla kamuoyunun gündemini meşgül eden Üçgen Çarşısı Kat Malikleri bir araya geldi. Çarşının zemin katında gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda mülk sahibi katıldı.

Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen çalışmaların ardından ortak hareket edebilmek adına vekalet toplanması konusu toplantının gündemini oluşturdu.

Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren Üçgen Çarşısı Kat Malikleri Başkanı Ömer Güneş, katılımlarından dolayı üyelerine teşekkür etti. Ortak hareket etmenin önemini vurgulayan Güneş, “problemli durumları ancak birlikte hareket ederek aşabiliriz” dedi.

Birlikte Hareket Etmeliyiz

Üçgen Çarşısı Kat Malikleri

Üçgen Çarşısı Kat Malikleri

Başkan Güneş’in ardından son durum ve yapılması gerekenler üzerine Çarşı Yönetim Kurulu Üyesi Bahri Yıldırım söz aldı. Yıldırım, mağdur olmamak adına bir şeyler yapabilmek için her blokta 4’te 3 çoğunluğu yakalamaları gerektiğini ifade etti. Yıldırım bunu yapabilmeleri için de herkesin 10 kişilik gruplar oluşturarak yönetime vekalet ile yetki vermeleri gerektiğini anlattı. Çarşı’nın elektiriklerinin Eylül ayında kesileceğinin altını çizen Yıldırım “30 Nisan’da gerçekleştirdiğimiz Çarşı Yönetimi Genel Kurulu’na katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’ın da dediği gibi birlikte hareket etmeliyiz. Bir olursak bu sorundan kimse zarar görmeden kurtulabiliriz. Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan da birlikte hareket etmemiz halinde bize elinden gelen tüm desteği sağlayacağını söylemişti. Bunun için her blokta ayrı çalışma yapalım. Herkes bulabildiği 10 mülk sahibiyle ortak vekalet versin ki böylelikle vekalet ücretlerini de az ödeyebilelim. Birlikte hareket edersek bun çarşının kaderi için en iyisini gerçekleştirebileceğimize benim inancım tamdır” dedi.

30 Nisan 2017’de gerçekleştirilen genel kurul konuşmalarını aşağıdaki Egeyön TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Üçgen ile alakalı diğer haberler

Üçgen Çarşısı Yönetimi Kat Maliklerini Ziyaret Ediyor

Üçgen Çarşısı’nda Yeni Proje Heyecanı

Üçgen Çarşısı’nın Kaderi için Tarihi Toplantı Yapıldı

Üçgen Çarşısı İçin Tarihi Gün

Üçgen’de Çarşı

Çallıca Üçgen Çarşısı’na Dikkat Çekti

Üçgen Çarşısı’na Basmacı Desteği

Üçgen’de Mutlu Sona Doğru

Fetö Üçgeni

Sancar: ” Üçgen Esnafına Sahip Çıkacağız”

Üçgen Çarşısı’na Karşı Sessizlik mi Var?

Üçgen Çarşısı’nın Deprem Raporunda Fetö Parmağı mı Var? 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.