enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3777
EURO
35,0535
ALTIN
2.326,80
BIST
9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Üçgen Çarşısı’nda Yeni Proje Heyecanı

Üçgen Çarşısı’nda Yeni Proje Heyecanı
20.05.2017
A+
A-

30 Nisan Pazar günü Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Üçgen Çarşısı kat maliklerinin katılımı ile bir toplantı gerçekleşmişti. Tarihi toplantıda Başkan Zolan ve Üçgen Çarşısı esnafı fikir alışverişlerinde bulunmuş, üçgenin yıkılması ve yerine daha iyi bir yapı inşaa edilmesi konusunda mutabakata varılmıştı.

Üçgen yeni proje heyecanını yaşıyor

Üçgen Çarşısı Kat Malikleri Başkanı Ömer Güneş

Üçgen Çarşısı Kat Malikleri Başkanı Ömer Güneş

Üçgen çarsısında yeni projeler girişimler için tam gaz yoluna devam ediyor. Üçgen Çarşısı Kat malikleri Başkanı Ömer Güneş, Sayın Başkan Osman Zolan ve Üçgen Çarşısıkat malikleri ile yapılan toplantı bu önemli karar için herkese güç verdi. Bu toplantının ardından iki defa daha bir araya gelen yönetim ve belediye yetkilileri temaslarda bulundular.

Bu süreç içinde çarşı yönetimi Sayın Valimiz Ahmet Altıparmak ile yüzyüze çarşının sorunları hakkında bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede çarşıda bulunan kayyum yönetimindeki 65 dükkanın akıbeti gündeme geldi. Sayın Vali Altıparmak çarşı esnafına birlik olmalarını ve güzel projelerin arkasında devletimizin duracağını belirtti.

Bu görüşmelerin çerçevesinde Üçgen Çarşısı Yönetimi olarak en kısa zamanda üçte iki çoğunluğu yakalayarak noterden vekalet almak ilk amaç olacak. Bu konuda çalışmaların başladığı belirten Çarşı Yönetimi biran önce sonuca ulaşmayı umuyor. Başkan Güneş” Çarşı Kat Malikleri bugüne kadar görülmeyen bir isteklilikle bu projenin arkasında duruyor.” dedi.

Çarşı Yönetimi’nden Bahri Yıldırım bütün çarşı malikleri ve temsilcileri ile koordineli olarak bizzat yönetimin olarak görüşmeleri hızlandırdıklarını açıkladı.

Üçgen Çarşısı Yönetim Kurulu Üyesi Bahri Yıldırım

Üçgen Çarşısı Yönetim Kurulu Üyesi Bahri Yıldırım

Yıldırım” Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak beyin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan beyin destekleri ve alakaları bize güç verdi. Bizde vekalet toplama işini biran önce tamamlayıp, projelerle ilgili belediye yetkilileri ile karşılıklı masaya oturmak istiyoruz. Üçgen bu çalışmalarla albenisi yüksek Denizli’nin en farklı projesi olacak. Bu konuda çok iddialıyız ”dedi.

Çarşı mezbele görüntüsünden Denizli Valiliği, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Üçgen Çarşısı yönetiminin yapacağı azimli çalışma ile kurtulacağa benziyor.

Üçgen Çarşısı’nda Yeni Proje Heyecanı

Üçgen Çarşısı’nın Kaderi için Tarihi Toplantı Yapıldı

Üçgen Çarşısı İçin Tarihi Gün

Üçgen’de Çarşı

Çallıca Üçgen Çarşısı’na Dikkat Çekti

Üçgen Çarşısı’na Basmacı Desteği

Üçgen’de Mutlu Sona Doğru

Fetö Üçgeni

Sancar: ” Üçgen Esnafına Sahip Çıkacağız”

Üçgen Çarşısı’na Karşı Sessizlik mi Var?

Üçgen Çarşısı’nın Deprem Raporunda Fetö Parmağı mı Var? 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.