enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3764
EURO
35,0246
ALTIN
2.326,54
BIST
9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Vali Ali Fuat Atik’in Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Vali Ali Fuat Atik’in Kurban Bayramı Kutlama Mesajı
30.07.2020
A+
A-

Vali Atik mesajında;

Bayramlar, bizi biz yapan, geleceğe taşıyan temel değerlerimiz ve zenginliklerimizdendir. Milli ve dini duyguların, inançların örf ve adetlerin sergilendiği bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir. Dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, dostluk ve hoşgörü duygularının güçlendiği, yardımlaşma ve dayanışma içinde bulunmamızı sağlayarak birlik ve beraberliğimize önemli katkılar sunan Kurban Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz.

Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin yaşandığı bu güzel günlerde muhtaç durumda olanlara destek olmalı, hiç kimseyi bu bayram coşkusunun dışında bırakmamaya özen göstermeliyiz.

Bayram günlerinde, aile büyüklerimizi, yakınlarımızı, komşularımızı ziyaret etmek, bayramı bayram yapan en önemli değerlerdendir. Coşkulu bayram günlerinin yerini hüzün ve kederin almaması için maske, fiziki mesafe, hijyen kurallarına riayet etmeyi unutmamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Mübarek Kurban Bayramı’nın ülkemize ve aziz milletimize huzur, sağlık ve mutluluk getirmesi temennisiyle, değerli Denizlili vatandaşlarımızın bayramını en kalbi duygularla tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.