enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5418
EURO
34,9429
ALTIN
2.426,49
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
29°C

Vali Altıparmak Denizli’ye Bu Konuşma İle Veda Etti

Vali Altıparmak Denizli’ye Bu Konuşma İle Veda Etti
02.07.2017
A+
A-

Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak 4 Temmuz günü Denizli’ye veda edecek. Vali Altıparmak son yayınlanan kararname ile Merkez Valisi olarak görevlendirildi. Vali Altıparmak’ın yerine Giresun Valisi Hasan Karahan Denizli Valiliğine atandı. 

Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak Denizli’den ayrılmadan önce bir veda konuşması yayımladı. Vali Altıparmak konuşmasında Denizli’ye ve Denizlililere veda etti.

Vali Dr. Ahmet Altıparmak veda konuşması

Vali Dr. Ahmet Altıparmak

Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın veda konuşması şu şekilde;

”Bir yıldır Vali olarak hizmet verdiğim Egenin incisi güzel Denizli’mizden ve siz değerli Denizlililerden çıkan yeni Kararname ile ayrılıyorum.

Hepimiz sonlu olduğu gibi bu tür görevlerin de bir sonu vardır. Bir yıl önce bir yıl sonra ama son mutlak.

Evet, ben de şevkle heyecanla çalıştığım ilimizden erken ayrılıyorum. Kararı veren Sayın Büyüklerimiz böyle uygun görmüşler. Onurlu insanlar olarak, umur görmüş Devlet Adamları olarak bizlere düşen de büyük kararları saygıyla karşılamaktır. Zira Ak Parti Hükümetleri süresince oldukça önemli görevlerde bulundum. Önemli illerimizde uzun yıllar valilik yaptım. Dolayısıyla bu yüce millete hizmet fırsatını veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm büyüklerimize şükran borçluyum.

Çalıştığım süre içinde ailemi ihmal etme pahasına, en değerli derdim olan milletim için, devletim için daha fazla ne yapabilirim, daha fazla nasıl bir katkı sağlayabilirim anlayışı içinde oldum. Beraber çalıştığım tüm kurum kuruluşları STK’ları bu amaç doğrultusunda harekete geçirmeye çalıştım. Bu çerçevede çalışma arkadaşlarıma ve şehrin tüm dinamikleri ile işbirliği ve uyum içinde çok önemli projeleri hayata geçirdik.

İnsanların hayatını kolaylaştırmak, huzur ve güvenini sağlamak ve her şeyden önce de gelecek nesillerin milli, manevi değerlerle mücehhez iyi birer yurttaş olmaları için tüm şartları zorladım. Bu çalışmalarımda insan onur ve haysiyetini, çalışkanlığı hep ön planda tuttum. Zira onursuz, haysiyetsiz ve tembel insanlardan ne kendine ne de bu millete hayır gelmeyeceğine iman etmiş bir insanım.  Bunun için de etrafımda hep onurlu ve çalışkan insanlara yer vermeye ve onların önlerini açmaya çalıştım.

Tüm ülkeye çalışkanlığı ile girişimciliği ile örnek olan Denizli’mizde de bu prensipler çerçevesinde çalıştım.

Hayatta hazzetmediğim devleti ve onun kurumlarını zarara uğratmaya çalışan şaklabanlıklara asla izin vermedim. Hak ve hakikat daima mihenk taşım oldu. Onun için gönül rahatlığı içinde ayrılıyorum. Milletime, devletime olan borcumu yerine getirdiğimi düşünüyorum ve takdiri siz kıymetli Denizlililere ve yüce milletimize bırakıyorum.

Denizli’nin benim nezdimde hep ayrı bir yeri, ayrı bir hatırası olacak. Zira 15 Temmuz gibi yabancı- yerli işbirlikçilerin işgal girişimini burada yaşadık. Çirkin yüzünü uzun yıllar saklayan, Aralık 2013 ile birlikte niyetini açıkça ortaya koyan bu alçak terör örgütünün hiç kimsenin öngöremediği son hamlesine ise hep birlikte şahitlik ettik ve bu girişimin başarılı olmaması için hiçbir vatan evladının bir damla kanını dahi döktürmeden canımız ortaya koyarak üzerimize düşen vazifeyi yapmaya çalıştık. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum.

İkinci hatırlanması gereken önemli bir olay olarak da can dostum, güzel insan Başsavcımız Mustafa ALPER’i elim bir kazada burada kaybettik. Yüreğimde tamiri imkansız ve asla silinmeyecek bir yara açtı. Allah’ım rahmet etsin.

Bunların dışında tüm kurum ve kuruluşlar, odalar, borsalar ve tüm iş dünyası ile yerel yönetimler, STK’lar ve Denizli halkı ile uyum ve ahenk içinde çalıştık. Tek amacımız Denizli’ye ve Denizlililere daha iyi hizmeti nasıl verebiliriz anlayışı içinde çok güzel işlere, çok güzel projelere imza attık. Tamamladığımız da oldu, yarım kalanlar da… Eminim yeni gelen arkadaşımız bu çalışmaları çok daha iyi noktalara taşıyacaktır.

Bütün bu süre ve çalışmalarımda bana desteğini asla esirgemeyen Sayın Bakanımıza,  Sayın Milletvekillerimize, Adli Askeri ve Mülki teşkilatımızın kıymetli mensuplarına, Polisimize ve Jandarmamıza, Büyükşehir ve alt kademe Belediye Başkanlarımıza, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza, oda başkanlarına, STK’lara, basın mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gösterdikleri yakın ilgi ve desteklerinden dolayı tüm Denizli halkına teşekkür ediyorum.

Sizlere arz-ı veda ederken ailenizle dostlarınızla birlikte sağlık ve huzur dolu bir yaşam diliyor, Allah’a emanet ediyorum.” dedi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.