enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3772
EURO
35,1523
ALTIN
2.324,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Vali Karahan Honaz Tünellerini İnceledi

Vali Karahan Honaz Tünellerini İnceledi
26.07.2017
A+
A-

Vali Hasan Karahan, Denizli’yi İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya illerine bağlayacak olan Çevre Yolu üzerindeki Honaz Tünellerinde incelemelerde bulundu.

Vali Karahan ilk olarak şantiye binasında düzenlenen tanıtım toplantısına katıldı. Toplantıda Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, Vali Karahan’a çalışmalar hakkında haritalar üzerinde slayt eşliğinde bilgi verdi. Uraloğlu, sol tüpte 1540 metre, sağ tüpte ise 1439 metre olmak üzere toplamda 2980 metre ilerleme sağladıklarını kaydetti. Toplantıda ayrıca; Honaz Kaymakam Vekili Çal Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Karayolları 27. Şube Şefi M. Sait Arıduman, yüklenici firma temsilcileri de hazır bulundu.

Denizli’yi 4 ile bağlayacak

Yapılan bilgilendirme toplantısının ardından Vali Hasan Karahan tünel içinde incelemelerde bulundu. Burada Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’ndan tünellerde yapılan çalışmaların teknik boyutları hakkında bilgiler aldı.

Denizli’yi İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya illerine bağlayacak olan Çevre Yolu ve Honaz Tünellerinin, bu illere seyahat yapan sürücüler için büyük kolaylık sağlayacağına dikkat çeken Vali Karahan, ulaşımın güvenli ve sağlıklı gerçekleştirilebilmesi adına çok önemli bir yatırım olduğunu vurguladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.