enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3068
EURO
35,0599
ALTIN
2.307,54
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Yön Otomotiv’in yeni araçları görücüye çıktı

Denizli’nin ve Türkiye’nin önemli otomotiv firmalarından YÖN Otomotiv pandemi nedeniyle tanıtımını yapamadığı Jeep ve Alfa Romeo markalarının modellerini showroomunda basın mensuplarına tanıttı. Yön Otomotiv Satış Direktörü Ulaş Güngör showroomun gözdesi 3 milyon 600 bin TL’lik aracın önünde Denizlili vatandaşlara davette bulundu. Günör, Denizlililerin Jeep ve Alfa Romeo markalarının tüm modellerine Yön Otomotiv’de ulaşabileceklerini söyledi.

Yön Otomotiv’in yeni araçları görücüye çıktı
06.05.2022
A+
A-

Yön Otomotiv pandemi döneminde bayiliğini aldığı Jeep ve Alfa Romeo markalarının araçlarını basın mensuplarını tanıttı. Birbirinden değerli ve güzel araçlar showroomdaki katılımcıların gözlerini kamaştırdı.

Yön Otomotiv Satış Direktörü Ulaş Güngör showroomun gözdesi 3 milyon 600 bin TL’lik Jeep Wrangler Rubicon 2022 aracın önünde Denizlili vatandaşlara davette bulundu. Güngör açıklamasında;” Uzun zamandır böyle bir lansman yapmak istiyorduk. Denizli’de Jeep ve Alfa Romeo markasını açmamızın üzerinden yaklaşık 1 yıl geçti. Pandemi nedeniyle hem Denizlili vatandaşlarımız için hem siz basın mensupları için açılışa dair bir etkinlik yapamamıştık. Bugün bu organizasyonu yapma gereği duyduk. Denizli’de 1 yılı geçen Bodrum’da ise 3.5 yıldır Alfa Romeo bayisiyiz. Denizli’de de geçen süreçte markadaki tüm modellerle hizmet vermekteyiz. Tüm Denizlilileri bekliyoruz. Güzel kampanya ve araçlarımız var. Markanın içinde bulunduğu durum nedeniyle çok çeşitliliği var. Çok da tercih edilen bir marka. Jeep ve Alfa Romeo markalarının modellerini mağazamızda bulabilirler.”dedi.

QR KODLARDAN ARAÇLARIN ÖZELLİKLERİNE BAKABİLİRSİNİZ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.