enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3271
EURO
35,0620
ALTIN
2.297,63
BIST
9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Yusuf Garip’ten 8 Mart’ta anlamlı ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Yusuf Garip, geçtiğimiz yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü arifesinde kızını cinayete kurban veren anne Seval Kovan’ı ziyaret ederek acısını paylaştı. Kadına yönelik her türlü şiddeti kınadığını vurgulayan Garip’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden anne Seval Kovan ise, kadına yönelik şiddete en ağır cezanın getirilmesini istedi.

Yusuf Garip’ten 8 Mart’ta anlamlı ziyaret
08.03.2022
A+
A-

MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Denizli’de geçtiğimiz yıl Kadınlar Günü arifesinde hayatının baharında olan 24 yaşındaki Fatma Kovan, eski eşi tarafından katledilmişti. MHP İl Başkanı Garip, Yönetim Kurulu Üyesi Şeyma Bektaş ile talihsiz kadının annesi Seval Kovan’ı evinde ziyaret ederek acısını paylaştı. Böylesi bir dönemde gerçekleşen ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten Kovan, 8 Mart Kadınlar Gününün anlamının büyük olduğunu söyledi.

“EN AĞIR CEZAYLA YARGILANSINLAR”

Kızının özlemiyle yanıp tutuştuğunu belirten anne Seval Kovan, “Evladını kaybetmiş bir anneyim. Allah’ım hiç kimseye evlat acısı vermesin. 24 yaşındaki evladımı toprağa verdim. Bu evlat acısı çok zor, dayanılmaz bir şey. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Allah’tan tek dileğim hiç bir kadınımıza el kalkmasın! Canım evladımı 8 Mart arifesinde geçtiğimiz yıl kadın terörüne kurban verdim. 24 yaşına kadar beslediğimiz çocuklarımızı bir anda 4 kurşunla öldürenler, asla demir parmaklıkların ardından çıkmasın. Ben kadına yönelik şiddete en ağır cezaların getirilmesini istiyorum. İdamla yargılanmalarını istiyorum. Kadına yönelik yapılan her türlü şiddeti kınıyorum! Devletimiz asla onları affetmesin istiyorum. Bir anne olarak, bir kadın olarak, ‘Kadına Şiddete Hayır’ diyorum. Allah’ım bu acıyı kimseye göstermesin. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde tüm kadınlarımızın gününü kutluyor artık şiddetten uzak bir hayatta yaşamalarını diliyorum” dedi.

“BU ŞİDDET SON BULSUN!”

Anne Seval Kovan’ın acısını yürekten paylaştığını ifade eden MHP İl Başkanı Yusuf Garip ise, “Sizin huzurunuzda 8 Mart Kadınlar Gününde yürekten temennim, artık kadına yönelik şiddetin durması, kadın cinayetlerinin son bulmasıdır. Ülkemizin, dünyanın her yerinde kadına şiddet uygulayanları kınıyorum. Maalesef canilikten öte bir tablo ile karşı karşıyayız. Bu acıyı en derinden ve yakından yaşayan bir anne olarak sizin acınızı yürekten paylaşıyorum. Yüce Meclisimizin, Adalet Bakanlığımızın, ülkemizde kadına yönelik şiddete karşı gerekli çalışmaları ivedilikle tamamlayacağını düşünüyorum” dedi.

“KADINLAR TOPLUMUN MİMARIDIR”

Müreffeh bir toplumun odak noktasının kadınlar olduğunu belirten MHP İl Başkanı Yusuf Garip, “Türk kadını, geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de daha sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu müreffeh bir toplum olma yolunda kilit rol oynamaya devam edecektir. Bu vesileyle başta analarımız olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.