enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3190
EURO
35,1206
ALTIN
2.301,92
BIST
9.053,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Zihinsel Engelli Mustafa istedi, Başkan Şevik yerine getirdi

Zihinsel Engelli Mustafa istedi, Başkan Şevik yerine getirdi
19.06.2021
A+
A-

Buldan’ı Güroluk Mahallesi’nde  yaşayan  48 yaşındakı zihinsel engelli Mustafa Ilgın, Belediye Başkanı Mustafa Şevik’ten  talep ettiği salıncağına kavuştu.  Başkan Şevik, Mustafa’nın Belediye ekipleri tarafından evlerin bahçesine kurulan salıncakta sallanırken yaşadığı mutluluğa ortak  oldu.

Geçtiğimiz günlerde mahalle gezisinde  Ilgın ailesini de  ziyaret eden Başkan Şevik, Ayşe Ilgın’ın 48 yaşındaki  zihinsel engelli oğlu Mustafa Ilgın’ın salıncakta sallanmayı çok sevdiğini ancak  parkta çocukların kendisinden korktuğu için evlerine salıncak isteğini  göz ardı etmeyerek ekiplerine talimat verdi.

Buldan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Mustafa Ilgın’ın yaşadığı evin bahçesine  salıncak kurdu. İsteklerini geri çevirmediği için  Belediye Başkanı Mustafa Şevik’e teşekkür eden Mustafa Ilgın’ın annesi  Ayşe Ilgın, “Oğlum 48 yaşında ama zihinsel engelli. Salıncağa binmeyi, sallanmayı çok seviyor. O nedenle sürekli çocuk parkına gitmek istiyor. Ancak orada çocuklar Mustafa’dan korkuyor. Biz de evimizin bahçesine salıncak kurulması için Başkan Şevik’ten rica ettik. Sağolsun o da bizleri kırmadı ve salıncağı kurdurttu. Kendisine ve ekiplerine teşekkür ederiz. Artık oğlum daha mutlu” diyerek duygularını dile getirirken, Mustafa da  Başkan Şevik’i öperek  teşekkür etti. 

ENGELSİZ BİR BULDAN İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Mustafa Ilgırn’ın istediğini yerine  getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Şevik, “Mustafa’yı salıncakta ne kadar mutlu olduğunu görmek, dünyalara değerdi. Belediye olarak engelli bireylerimizin ve ailelerinin hiçbir zorlukla karşılaşmadan hizmet almaları ve yaşamlarını devam ettirmeleri için çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.