enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5663
EURO
34,8912
ALTIN
2.435,62
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi’nde muhteşem 18 Mart töreni

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün en özel ve anlamlı törenlerinden biri 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi’nde gerçekleşti. Okul öğrencileri ve öğretmenlerinin hazırladığı tiyatro, koro gösterileri büyük beğeni topladı. Okul Müdürü Muslu Canlı, tören sonunda yaptığı konuşmada;“Bu okulun bir mensubu olduğum için gurur duyuyorum”dedi.

15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi’nde muhteşem 18 Mart töreni
18.03.2022
A+
A-

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde Denizli’nin birçok noktasında çeşitli törenler düzenlendi. Zaferi kutlamak, şehitlerimizi yad etmek için bu özel günde 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri muhteşem bir tören hazırladılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören günün anlam ve önemini anlam ve önemini belirten konuşma ile devam etti. Öğrencilerin okuduğu ‘Övün Ey Çanakkale’ ve ‘Çanakkale Şehitleri’ şiirleri dinleyenleri o dönemlere götürdü.

TİYATRO TÜYLERİ DİKEN DİKEN ETTİ

Törende sergilenen ‘Çanakkale’den havadis var adlı tiyatro gösterisi o dönemde yaşananları akıllara ve yüreklere bir kez daha kazıdı. Tiyatrodaki öğrencilerin başarılı oyunculukları ise dikkat çekti.

Bölge şampiyonluğu ile Denizli’ye gurur yaşatan ve Türkiye Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazanan 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Halk Oyunu Takımı’nın gösterisi yine büyük beğeni topladı.

Öğrenciler ‘Büyük Buluşma’ adlı video ile Çanakkale Ruhunu içselleştirirken 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi’nin 2020 yılında hazırladığı ‘Şehitler İçin Söyle’ klibi bir kez daha büyük alkışlarla dinlendi ve izlendi.

Okul korosunun birbirinden güzel türküleri seslendirdiği muhteşem tören Müdür Muslu Canlı’nın konuşmasıyla noktalandı. Müdür Canlı;” Bu okulun bir mensubu olduğum için gurur duyuyorum. Bugün yaptığımız şehitlik ziyareti beni ayrıyeten gururlandırdı. Bu güzel töreni hazırlayan öğretmenlerime, öğrencilerime, idari kadromuza ve değerli müdür yardımcılarıma teşekkür ederim”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.