enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3190
EURO
35,1206
ALTIN
2.301,92
BIST
9.053,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Denizli Artı Koleji Spor Kulübü Bir ilke imza attı!

Denizli Artı Koleji Spor Kulübü Bir ilke imza attı!
30.03.2020
A+
A-

Denizli’de 14 yıldır faaliyetlerini sürdüren Denizli Artı Koleji Spor Kulübü, bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesinde ve farklı projelerde yer alarak adından sıkça söz ettirdi.

Kulüp şimdi de, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, dünyayı ve Türkiye’yi etkileyen virüsün psikolojik etkilerini azaltmak ve evde kaldığımız bu günlerde kulüp ve okul bünyesinde spor yapan çocuklar ve ailelerinin birlikte ailecek keyifli vakit geçirmelerini ve hareketli kalmalarını sağlayabilmek için “Denizli Artı Koleji Spor Kulübü ile Online Basketbol Günleri” adında bir proje başlattı.

Kulüp Başkanı Prof.Dr. Bülent Topuz proje hakkında bilgiler verdi. Prof. Dr. Topuz; “Kulüp olarak, gençlerimize ve çocuklarımıza sahip çıkmak, onların her alanda gelişimlerine katkıda bulunmak ve birçok sosyal sorumluk projeleri gerçekleştirmek amacıyla yıllar önce yola çıktık.

Şimdi de, bütün dünyayı etkileyen bu korona virüs kaynaklı sosyal izolasyonun etkilerini azaltmak ve bu durumu fırsata çevirmek için farklı bir proje yapmak istedik.

Eğitimin ve basketbolun arası olmaz diyerek, çocuklarımızla haftanın yedi gününü içeren bir proje başlattık. Bu proje kapsamında “Sinema Günleri”, “Eğitim Günleri”, “Belgesel Günleri”, “Yetenek Yarışması” ve ”En İyi Fotoğraf Yarışması” gibi etkinlikler yanında “online yüz yüze evde antrenman günleri” düzenleyerek her gün saat 21:00’de velilerimizle ve çocuklarımızla birlikte oluyoruz. Bu etkinliklerimizi yaparken çocuklarımızın motivasyonunu artırabilmek için küçük ödüllerle onları ödüllendiriyoruz” dedi.

ÇOCUKLAR PROJEDEN ÇOK MEMNUN

Prof. Dr. Bülent Topuz projeden olumlu dönüşler aldıklarını vurgulayarak; “Bir hafta önce başlattığımız ve bugüne kadar inanılmaz olumlu dönüşler aldığımız, keyifli dakikaların yaşandığı bu projemiz ile diğer spor kulüplerine, kurumlara ve belediyelere örnek olmayı ve benzerlerinin yapılması ile projemizin dalga dalga tüm Türkiye’ye yayılmasını umut ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Topuz, yüz yüze eğitim ve antrenmanlar başlayana kadar projenin süreceğini de belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.