enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3105
EURO
35,0957
ALTIN
2.279,29
BIST
8.961,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Denizli Çözüm Koleji öğrencilerinden kahraman sağlık çalışanlarına mektup

Denizli Çözüm Koleji öğrencilerinden kahraman sağlık çalışanlarına mektup
05.07.2021
A+
A-

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, normal yaşam düzenini tepetaklak etti. Pandemi döneminde salgınla mücadelede doktorlar ve sağlık çalışanları, en ön cephede adeta canlarını siper ederek halk sağlığını korumak amacıyla gece-gündüz demeden çalıştı. Hem hayat kurtardılar, hem de toplumu bilgilendirdiler. 1 Temmuz itibariyle de özlemle beklenen normalleşme süreci başladı. Son ders zili çalmadan önce Denizli Çözüm Koleji öğrencileri de, kahraman sağlık çalışanlarına yönelik düşüncelerini aktarmak için kalemlerini ellerine aldı. Her biri tüm sağlık camiası adına Denizli Özel Cerrahi Hastanesinde görev yapan doktor, hemşire, sağlık çalışanının ismine gönderilmek üzere duygularını beyaz kağıtlara işledi. Duygularını sözlere döken Çözüm Koleji öğrencisi Deren Şen ve Kerim Efe Girgin, “Sağlık çalışanlarımız gerçekten kahramanlarımız. Bu zor dönemde toplum için, bizler için vefakarca çalıştılar. Büyük başarı da yakaladılar. Tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarız ve çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ”

Denizli Çözüm Koleji Kurucu Ortağı Kadriye Kıyak, öğrencilerini mektup projesi nedeniyle kutlayıp şunları söyledi; “Dünya, ülkemiz gerçekten pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçti. Öyle ki, koronavirüs normal yaşam düzenini tam anlamıyla kısıtladı. Öğrencilerimiz; arkadaşlarından, öğretmenlerinden, sınıflarından bile uzak kaldı. Ancak bu süreçte uzaktan eğitimle en iyi şekliyle öğrencilerimizin eğitim-öğretim hayatını devam ettirdik. Okulumuzda da tekrar öğrencilerimizle buluşma imkanı bulduk. Yeni eğitim-öğretim döneminde öğrencilerimiz inşallah, okullarıyla, öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla kucaklaşarak eğitim hayatlarına devam edecek. Normalleşme dönemine geçtiğimiz bu günlerde bizde koronayla mücadelede büyük emek veren, cansiperane çalışan, ailelerinden dahi uzak kalan tüm doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Bu yüksek bilinç ve algıyla hareket ederek, kahraman sağlık çalışanlarımıza duygularını ve teşekkürlerini ileten, onlara moral olmak isteyen öğrencilerimizi de mektup projelerinden dolayı tebrik ediyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.