enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5872
EURO
34,8257
ALTIN
2.507,53
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Denizli Çözüm Kolejinden Anaokul Ve İlkokul Atağı

Denizli Çözüm Kolejinden Anaokul Ve İlkokul Atağı
26.05.2021
A+
A-

Denizli Çözüm Koleji, ortaöğretimde verdiği ortaokul ve lise eğitiminin yanı sıra temel eğitimde anaokulu ve ilkokul kademeleri içinde kapılarını öğrencilere açtı.  Denizli Çözüm Koleji Kurucu Ortakları İsmail Kıyak, Gökhan Aydın ve Kadriye Kıyak; Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi İlyas Haytan Toplantı Salonunda basın mensuplarıyla yeni süreci paylaştı.

Basın toplantısında okul hakkında bilgi veren İsmail Kıyak, Denizli Çözüm Koleji’nin çeyrek asırlık eğitim-öğretim tecrübesi ve birikimine sahip olduğunun altını çizerek, yenilikçi eğitim anlayışı doğrultusunda ilerleyen, ideal eğitim alt yapısına sahip, teknolojik ve fiziki tüm ihtiyaçlara cevap veren kampüs yapısıyla gelecek nesiller yetiştirdiğini söyledi.

Çözüm Koleji olarak Kıyak, rekabetçi ve dinamik yönetim anlayışı ve profesyonel kadrolarıyla Türkiye’nin çözümü olma arzu ve idealiyle hareket ettiklerini vurgulayıp, şunları söyledi; “Amacımız gece gündüz demeden çalışmak, ufukları, idealleri, muasır medeniyet kurma hayalleri olan toplumlar oluşturmak, topluma önderlik yapabilecek insanlar yetiştirmektir.”

“ANAOKULU VE İLKOKULUMUZU DA  AÇTIK”

Ortaokul ve Anadolu Lisesi olarak hizmet veren Çözüm Kolejinin 2021-2022 eğitim-öğretim yılından itibaren anaokulu ve İlkokulu da dahil ederek öğrenci ve velilere hizmet vereceğini belirten Kıyak, ‘’ Çözüm Koleji olarak erken çocukluk eğitiminin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Bizce okul öncesi, çocuğun hayata dokunmaya başladığı çok önemli bir dönemdir. Uygulayacağımız Çözüm EÇE (Erken Çocukluk Eğitimi) Programı, çocukların bilişsel, sosyal-duygusal, dil, psikomotor, özbakım alanlarının desteklenmesine yönelik geliştirdiği bütüncül sistemle,  öğrenmeye uygun etkin öğretim ortamları sunar. Hayatlarına dokunduğumuz 36-60 ay grubundaki çocuklarımızın ilgi, ihtiyaç, gelişim ve öğrenme özelliklerini dikkate alıp,  verdiğimiz eğitimin somut öğeli bir içeriğe sahip olmasına çok önem veriyoruz. Öğrenmenin eğlenceli hale getirilmesini temel alan bu yaklaşımla kaliteli bir eğitim ortamı hazırladık. Uzman eğitimci kadromuzla  birlikte, hijyen ve güvenliği esas alan, her türlü eğitsel yayıncıları, eğitici öğretici oyuncakları ve özenle tasarlanmış anaokulu derslikleri ve atölyeleriyle, geleceğimiz olan çocuklarımıza eğitim ışığı sunuyoruz’’ dedi.

 ‘’İLKOLUMUZ GÜÇLÜ BİR TEMEL SUNACAK’’

Denizli Çözüm Koleji İlkokulunun özelliklerini de paylaşan Kıyak; ‘’İlkokulda öğrenciler okumayı öğrenirken aslında hayatı da okumaya başlarlar. Zamanla anlayıp yorumlayacakları birçok bilgi edinirler. Çözüm Koleji olarak ilkokul eğitiminin, iyi bir gelecek için güçlü bir temel olduğuna inanıyoruz. Çocuklarımızın iyi bir insan olmaları için gerekli temel bilgi, beceri, davranış ve alışkanlıkları kazanmalarını sağlamak,  aynı zamanda onların milli ahlaki değerlerimize uygun yetiştirmek gayesiyle ilkokulda, sağlam ve güçlü bir eğitim sunuyoruz. Öğrencilerimize uyguladığımız takviye programlarla,  gereken hazır bulunuşluk seviyesine ulaşmalarını sağlayarak  onları bir üst öğrenime hazırlıyoruz.Biz eğitimi; öğrencilerimize her anlamda başarıyı yakalatmanın yanı sıra; onlara bir medeniyet perspektifi kazandırma işi olarak görüyoruz. Böylece medeniyetimizin yeniden inşasına katkı yapacak büyük insanlar yetiştirmek de mümkün olacaktır’’ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.