enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5591
EURO
34,8861
ALTIN
2.428,95
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Eğitim camiasının acı kaybı.. Lokman Kuzdere hayatını kaybetti

Eğitim camiasının acı kaybı.. Lokman Kuzdere hayatını kaybetti
01.06.2021
A+
A-

Edinilen bilgiye göre Zaferiye Abalıoğlu İlkokulu Müdürü Lokman Kuzdere, kalp krizi geçirdi. Arabasına binerken bir anda fenalaşan Kuzdere, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaklaşık 2 yıldır Zaferiye Abalıoğlu İlkokulunun müdürü olarak görev yapan 45 yaşındaki müdürün ölümü eğitim camiasını yasa boğdu.

LOKMAN KUZDERE KİMDİR?

İlk ve orta öğrenimini Denizli´de, yükseköğrenimini Adana Çukurova Üniversitesinde tamamladı. Ayrıca Anadolu Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler bölümünü bitirdi. Yaklaşık 10 yıl süreyle yerel ve ulusal tv kanalları için Eğitim-Öğretim ve Denizli ile ilgili program ve belgesel filmler hazırladı. Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ve PAÜ´de görev yaptıktan sonra Konya, Karaman, Afyonkarahisar ve Denizli-Acıpayam´da öğretmenlik ve yöneticilik yaptı.
11/07/2019 tarihinden bu yana Zaferiye Abalıoğlu İlkokulunda vekil Müdür olarak görev yapmaktadır.
Onlarca Kurs, Seminer, Konferans ve Çalıştaya katıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kaymakamlık, Valilik ve Milli Eğitim Bakanlığınca Teşekkür Belgesi, Başarı Belgesi, Üstün Başarı Belgesi ve Ödül Belgesi ile ödüllendirildi. 2014 ve 2017 yıllarında Ankara´daki etkinliklerde Denizli´yi temsil etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.