enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3678
EURO
35,1569
ALTIN
2.324,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Mavi Bilgi Koleji

Mavi Bilgi Koleji
20.05.2016
A+
A-

Mavi Bilgi Koleji

En büyüğü değil En iyisiyiz…

Mavi Bilgi Koleji ,Geleceğin yöneticilerini, modern, kültürel, ahlaki ve bilimsel metotlar ile toplumsal değerlerin ışığında Cumhuriyetimizin kazanımlara yakışır bireyler olarak üstün bilgi ve kültür seviyesine çıkartarak yetiştirmek vizyonumuzun temel anahtarıdır.

Sınırların haritalarda kaldığı, gelişen ekonomi, kültür ve siyaset ortamında dilin önemi tartışılamaz. En az iki yabancı dile ihtiyaç duyan günümüz dünyası için akademik derslerin yanında Avrupa Dil Çerçevesi olarak bilinen (Coman Europan Framework) standartlara uygun eğitim ile bunu başaracağımıza inanıyoruz. Uygulayacağımız programla uluslararası dil sınavlarında, sosyal alanda başarılı öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu çerçevede danışmanlık ve uygulamadaki paydaşlarımız bölge ve anlaşmalı olduğumuz uluslar arası yüksek öğretim kurumlarıdır.

Akademik seviye sosyal iletişim kurulmasında etkili değildir. Sosyal iletişimi kolaylaştıracak, kendini rahat ifade edebilmesini sağlayacak hobi dersleri çalışması planladık. Bu çerçevede aşçılık, moda tasarım, bahçe tasarımı, temel hukuk, görgü kuralları gibi çok geniş çerçeveli çalışmalarla öğrencinin kendini ve sınırlarını tanıyabileceği çalışmalar yaparak bireyi sosyal hayata hazırlamayı amaçlıyoruz.

Ufku, hayalleri geniş bireyler için yurt içi ve dışı kültür turları, üniversite tanıma gezileri düzenlemeyi amaçladık. İstediği mesleği seçmek her bireyin hakkıdır. Ancak bireyin gelişim sürecinde yetenekleri doğrultusunda mutlu olacağı mesleğe yönlendirmeyi hedefleyen bizler, rehberlik servisimizin destek programlarıyla bireyi kendine tanıtmayı istiyoruz. Her bireyin ayrı bir dünya olduğuna inanan bizler, ulusal eğitimin en kaliteli hale gelmesi için çalışacağız. Bu amaçla birer eğitim neferi olarak bugün ve yarınlarda yanınızda olacağız.

 

[highlight]Mavi Bilgi Koleji’nden Fiyat Teklifi İsteyin[/highlight]

[box type=”success” ][contact-form][contact-field label=’İsim’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-Posta’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Web Sitesi’ type=’url’/][contact-field label=’Teklif İsteğinin Detaylerı’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Telefon Numarası’ type=’text’ required=’1’/][/contact-form]

[/box]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.