enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5769
EURO
35,0003
ALTIN
2.428,87
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C

Özel Birler Koleji

Özel Birler Koleji
19.05.2016
A+
A-
Özel Birler Koleji

Özel Birler Koleji

Özel Birler Koleji

Özel Birler Koleji eğitim hayatına 2002 yılında Birler Dershanesi ile başlamıştır. Okulumuz, 2015 yılında dershanelerin dönüşüm yasası kapsamında Birler Anadolu Lisesi ismiyle okul olarak faaliyetine devam etmiştir.

Gerek eğitim sistemindeki yeni şekillenmeler, gerekse toplumda daha iyiye ulaşma isteğinin getirdiği arayışlar, bizlere bu konuda önemli bir görev yüklemiştir. Eğitimdeki kurumsal deneyimimizi ve tecrübemizi 15.yılımızda Birler Koleji olarak Çamlık bölgesine öğrenci ve velilerimizin hizmetine sunmanınhaklı gururunu yaşamaktayız.

Özel Birler Koleji’nin kuruluş gayesi;

Atatürk İlke ve İnkılaplarına, Milli ve Ulusal değerlerine bağlı.Hukuk ve hukukun üstünlüğüne,İnsan Hak ve Özgürlüklerine saygılı. Geleceğe güvenle bakabilen,kendine güveni ve saygısı tam olan,çok yönlü,iletişim becerileri güçlü,mutlu,başarılı,çalışkan,lider nesiller yetiştirmektir.

Özel Birler Koleji

Çocuklarımızın,gençlerimizin geleceklerini tasarlamasında etkin bir rol oynayabilen,saygın ve vazgeçilmez bir kurum olarak bölgemizde ve ülkemizde eğitim alanında bir referans noktası olmayı hedeflemektir.

Neden Birler Koleji
* Birler koleji  zincir ve kalabalık okulların aksine daha az ve seçkin bir öğrenci grubu ile her öğrencinin öğrenme ve bireysel farklılıklarını tanıyabildiğimiz, geliştirici ve kavrayıcı bir eğitim olanağı sunmaktadır.
* Kalabalık olmayan bir öğrenci grubu ile gerçekleştirilen Eğitim-Öğretim faaliyetlerimiz öğrenmenin verimliliği ve kalitesini artırmakta bu da beraberinde başarıyı getirmektedir.
* Okul-aile-öğrenci iletişiminin çok daha kuvvetli olduğu okulumuzda, sıcak ve modern bir ortamda öğrencilerimiz kalabalıklarda kaybolmaz ve kendilerini daha özel ve değerli hissederler.
* Öğrencilerimiz, öğretmenleri ve rehber öğretmenleri tarafından en iyi şekilde tanınır ve başarıya ulaşmaları için daha somut adımlar atılır.
* Okulumuzda öğrencilerimizin daha başarılı olmaları için, özel ders etütleri, grup etütleri, sınıf etütleri ve soru çözüm etütleri her hafta düzenli olarak öğrencinin eksiğine göre yapılmaktadır.
* Okulumuz öğrencilerin kalabalık olmamasının getirdiği avantajlar ve öğretmenlerle kuracakları yakın bağlılıktan dolayı, diğer okullardaki gibi okul dışı eğitim arayışına gerek duymadan tüm eksiklerini en iyi şekilde tamamlayarak daha yüksek başarılar elde edebilmektedir.

[highlight]Özel Birler Koleji’nden Fiyat Teklifi İsteyin[/highlight]

[box type=”success” ][contact-form][contact-field label=’İsim’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-Posta’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Web Sitesi’ type=’url’/][contact-field label=’Teklif İsteğinin Detaylerı’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Telefon Numarası’ type=’text’ required=’1’/][/contact-form]

[/box]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.