enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3285
EURO
35,0893
ALTIN
2.297,14
BIST
9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Özel Seçkin Anadolu Lisesi

Özel Seçkin Anadolu Lisesi
19.05.2016
A+
A-

 Özel Seçkin Anadolu Lisesi

Denizli Özel Seçkin Dershanesi, 15.04.2006 tarihinde dört eğitimci tarafından kurulmuş olup 2006–2007 Özel Seçkin Anadolu Lisesi olarak eğitim öğretim döneminde eğitime başlamıştır.

Denizli’ de kitle dershaneciliğinin çok yaygınlaştığı ve Türkiye’ deki gelişmelere uygun olarak birebir eğitiminin zorunluluğundan doğmuştur. Seçkin Anadolu Lisesi kalabalık sınıflarda yeterli eğitimin yapılmadığı gerçeği grup dershaneciliğine uygun ortamlar yaratmıştır.

2015-2016 eğitim öğretim döneminden itibaren Zeytinköy-Bağbaşı’ nda kendi modern binasında geçmişten gelen bilgi birikimi ve eğitim metotları ile Özel Seçkin Anadolu Lisesi olarak devam etmektedir.

Hedef Çizgi Üstü Bir Okul Olmaktır

Vizyonumuz; ” Çağdaş eğitim ve öğretim ilkeleri ile ileri düzey eğitim teknolojilerini kullanarak, öğrencilerin sosyal ve fen bilimlerindeki temel kavram ve ilkelerle düşünme becerilerini artırıcı eğitim çalışmaları yapmaktır. Bir yandan, öğrencilerimizin sınav sürecine ilişkin bireysel hedeflerine ulaşmalarını sağlamak ve öte yandan, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı öğrenciler yetiştirerek onların ülkenin geleceğinde söz sahibi olmalarına katkı yapan Çizgi Üstü bir Okul olmaktır. ”

[highlight]Özel Seçkin Anadolu Lisesi’nden Fiyat Teklifi İsteyin[/highlight]

[box type=”success” ][contact-form][contact-field label=’İsim’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-Posta’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Web Sitesi’ type=’url’/][contact-field label=’Teklif İsteğinin Detaylerı’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Telefon Numarası’ type=’text’ required=’1’/][/contact-form]

[/box]

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.