enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5355
EURO
34,8134
ALTIN
2.425,15
BIST
9.725,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C

Bu Sene Uğur’da Kodladı

Bu Sene Uğur’da Kodladı
12.12.2017
A+
A-

Her yıl 4-11 Aralık haftası kodlama haftası olarak çeşitli etkinliklerle kutlanan üretken nesillerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla kodlama saati “Hour Of Code” 180’den fazla ülkede gerçekleşen 10 milyonlarca öğrenciye ulaşmış küresel bir hareket oldu.

Uğur’da Kodladı

Denizli Uğur Okulları da bu yıl kodlama haftası etkinliğine katıldı. Bir saat süren etkinlik boyunca öğrenciler, algoritma yazabilmeye ve sorunlara farklı yönlerden bakıp, en kısa sürede çözüm bulabilmeye çalıştılar. Tüm dünya ile aynı anda kodlayan Uğurlu öğrenciler 1. Seviye de ki 20 bölümü tamamladılar. Çalışmalyı başarılı bir şekilde bitiren öğrenciler tüm Dünya’da geçerli olan sertifikalarını da almayı hak kazandılar.

Kodlama Nedir?

Kodlama belirli şartlara ve düzene göre yapılması öngörülen işlem sıralamasıdır. Kodlama etkinliklerinde de, bilgisayara yapması gerekenleri söyleyen komutlar dizisi oluşturulup planlanmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.